A halhatatlanok címü filmnek lesz 2. Része?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 09:19
1/9 anonim válasza:
Ha sztorit lehet folytatni akkor valószínűleg igen, pénzügyileg jól szerepelt a mozikban.
2/9 anonim válasza:
A kritikusok utálták. Én is.
Pénzügyileg sem volt nagy durranás, legalábbis az hogy 100 millával hoz többet mint amennyibe kerül az egy ilyen látványfilmnél nem nagy teljesítmény.
Szerintem nem lesz második része. A 3OO-nak lesz előzményfilmje jövő nyáron ha szereted az ilyen filmeket.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 14. 13:18
5/9 anonim válasza:
Sajnálom, de lesz második része, a címe pedig az lesz, hogy az istenek bosszúja. :D én már alig várom!
6/9 anonim válasza:
Az egy kamu, nem lesz ilyen film...
7/9 anonim válasza:
az szuper lenne ha elkészítenék a második része,szerintem tök jó film nem tudom hogy mások miért nem szerették:D
8/9 Gergely006 válasza:
Aok nem szereik a filmet inkább maradjanak csendben...Akik meg szertik várják a második részét,mert már a film végén lehet tudni hogy lesz második része mivel a főszereplő fia,látomást lát a háborúról,amiben majd apja mellet fog harcolni
9/9 anonim válasza:
Már 2022 van,de még mindíg sehol, pedig életem egyik leglátványosabb, és legjobb filmje, akik pedig kimondottan utálták,ahogy ez ki is van hangsúlyozva, azok azért nem tudták befogadni, mert valószínűleg Isten létezését is cáfolják, és nem tudják elfogadni,hogy vannak náluk, magasabbrendű tudatszinten létező enerrgiák, mert irigyek lennének a hatalmukra, így saját magukat hihetik Istennek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!