A Kid vs Kat mennyire számít sikeresnek? Kb. mekkora a nézettsége?
Kicsit sem, sikeresnek az mondható, amit mindenhol látsz, Game of Thrones, anno Lost, stb.
Az már más kérdés, hogy lehet megéri a gyártónak, de nem sikeres.
Epizódonként kicsit több, mint 500.000 a nézettsége, ez kábeles csatornánál már elég a túlélésre, egy Game of Thrones-nak 4+ milliós volt a nézettsége, és akkor az HBO, fél millió Disney-nél elég jó.
Alapból nem is Magyaro-ról beszéltem, USA-ban fél millió a nézettsége.
Itthon annyi lenne az elég nagy szám lenne, egy Barátok Közt meg a legnagyobb cuccokat sem nézik 2 millión, max 1.5.
Google-n keresgéltem, Wikipedia meg hasonlók jöttek ki.
Akkor,lehet,hogy csak Kanadában meg a spanyol nyelvű országokban olyan sikeres.Ha olyan kevesen néznék,akkor biztos,nem jelentették volna be a 3.évadot.
Én is beírtam a Google-ba,hogy Kid vs Kat nézettség,de nem adott ki adatot.Esetleg nem tudod,hogy más országokban (pl.Kanada,Mexikó,Spanyolország stb...)mekkora a nézettsége?
Akkor bemásolom még egyszer, amit az első hozzászólásban írtam:
"Epizódonként kicsit több, mint 500.000 a nézettsége, ez kábeles csatornánál már elég a túlélésre, egy Game of Thrones-nak 4+ milliós volt a nézettsége, és akkor az HBO, fél millió Disney-nél elég jó."
Fél millióval 5-10 évadig is simán eljuthat, Spongyabobnak ~2 milliós nézettsége van, és 10+ évadja, fél millió nem sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!