Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Kid vs Kat mennyire számít...

A Kid vs Kat mennyire számít sikeresnek? Kb. mekkora a nézettsége?

Figyelt kérdés

2012. júl. 10. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Kicsit sem, sikeresnek az mondható, amit mindenhol látsz, Game of Thrones, anno Lost, stb.

Az már más kérdés, hogy lehet megéri a gyártónak, de nem sikeres.

Epizódonként kicsit több, mint 500.000 a nézettsége, ez kábeles csatornánál már elég a túlélésre, egy Game of Thrones-nak 4+ milliós volt a nézettsége, és akkor az HBO, fél millió Disney-nél elég jó.

2012. júl. 10. 20:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a magyar Disney Channel tönkretette a nézettségét,mert kb.4 hónapon keresztül a 2.évad első pár részét adták le napi 3-szor.De Amerikában és a spanyol nyelvű országokban szerintem elég sikeres.
2012. júl. 11. 12:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudsz valami oldalt mondani,amin meg lehet nézni?Vagy te honnan tudod ezeket?
2012. júl. 11. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Alapból nem is Magyaro-ról beszéltem, USA-ban fél millió a nézettsége.

Itthon annyi lenne az elég nagy szám lenne, egy Barátok Közt meg a legnagyobb cuccokat sem nézik 2 millión, max 1.5.

Google-n keresgéltem, Wikipedia meg hasonlók jöttek ki.

2012. júl. 11. 16:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor,lehet,hogy csak Kanadában meg a spanyol nyelvű országokban olyan sikeres.Ha olyan kevesen néznék,akkor biztos,nem jelentették volna be a 3.évadot.

Én is beírtam a Google-ba,hogy Kid vs Kat nézettség,de nem adott ki adatot.Esetleg nem tudod,hogy más országokban (pl.Kanada,Mexikó,Spanyolország stb...)mekkora a nézettsége?

2012. júl. 11. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor bemásolom még egyszer, amit az első hozzászólásban írtam:

"Epizódonként kicsit több, mint 500.000 a nézettsége, ez kábeles csatornánál már elég a túlélésre, egy Game of Thrones-nak 4+ milliós volt a nézettsége, és akkor az HBO, fél millió Disney-nél elég jó."

Fél millióval 5-10 évadig is simán eljuthat, Spongyabobnak ~2 milliós nézettsége van, és 10+ évadja, fél millió nem sokkal rosszabb.

2012. júl. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!