Tudtok nagyon jó animéket? (Lent)
Figyelt kérdés
olyan animéket keresek amik magyar szinkrónnal vannak:DD eddig a lovely complexet,soul eatart és a kertvárosi gettókat láttam..ha még tudtok ezekhez hasonló magyar szinkronos animéket kérlek adjátok meg :Dja meg még azt a kilari animér is láttam :DD előre is köszönöm a segítségeket :D2012. júl. 10. 18:53
1/2 Brigikee14 válasza:
vampire knight
vampire knight guilty ^^
2/2 anonim válasza:
-Elfen Lied
-Trinity Blood (YouTube-on megtalálhatod magyar szinkronosan Kekdelfin csatornáján, ezen kívül még azon a csatornán megtalálható a NANA című anime is ami nem tudom, hogy jó e mert az inkább lányoknak...)
Ezen az oldalon válogathatsz, jó néhány fent van: [link]
Ajánlanék még 2 magyar feliratosan elérhetű animét (ezek azt hiszem indavideón vannak fent):
- Higurashi No Naku Koro Ni
- Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!