Kedvenc sorozataitok? És miért?
Sherlock: Az új BBC verzió. Egyszerűen minden részletében zseniális, a színészek, a forgatókönyv, minden. Annak ellenére, hogy modernizált Sherlock Holmes, elkezded nézni és érzed hogy hűek maradtak az eredetihez. Elképesztően jó.
Misfits: Durva a nyelvezete, brutális is, elmebeteg, de iszonyat szórakoztató. Annyira abszurd, hogy az embernek nevetnie kell. Végre egy sorozat, ami fiatalokról szó, de nem olyan, mint az amerikai sorozatok, ahol mindenki sportkocsit vezet,szupermodell szépségű, Gucciban jár és nincs két olyan jelenet ahol ugyan azt a ruhát vennék fel.
Jelenlegi kedvenc: Once upon a time
Alapból szeretem a meséket, hihetetlenül jól felépített, rengeteg előre-hátra utalgatás, mozaikos történetmesélés.
Kedvencek:
Összes Star Trek, Stargate, V, Babylon 5, mert sci-fi rajongó vagyok.
CSI, Culombo, Sherlock (2010): ja szeretem a krimit is...
Hirtelen ezek ugranak be.
Odaát - Elsősorban mert egy jó sorozat, ördögök, angyalok, szellemek. Másodszor, mert Jensen Ackles a legjobb pasi a világon. :)))
Grimm - Egy kicsit hasonló az előzőhöz. Leginkább a vérszomjast bírom benne.
Doctor Who: ugyanaz írja mint a Sherlockot, szóval a sztori briliáns. Sci-fi, de nem technikán pörög állandóan, sokkal inkább az emberi és nem annnyira emberi jellemre koncentrál. A Doktor karaktere a koránál fogva nagyon izgalamas személyiségfejlődéseken megy át,egy iszonyatos figura. 900 éves, bármikor előadást tart kvantumfizikából, megmenti a világot egyetlen csavarhúzóval, de általában fogalma nincs hogy hol van. Az idő és tér utazás miatt néha kosztümös, néha ürlényes, néha hétköznapi környezetben, de egyikből se túl sok, megvan az egészséges mérték. Az ember teljes transzba kerül tőle, megnézel pár részt, mégy az utcán és minden kis zajra azt hiszed, hogy a Tardis az :D
A Grimm is favorit, várom a második évadot.
Bones, Dexter, Lie to me: szeretem a helyszinelős krimiket.
Most inkább a sorozatokra buktam rá, mert azok hosszabbak.
The Walking Dead - Mert az zombik királyak és a sorozat is király
Vampire Diaries - szeretem a romantikus, misztikus filmeket így ez a sorozat viszi a pálmát
Így jártam anyátokkal - imádom, mert roppant szórakoztató és közben nagyon érzelmes is
Tuti Gimi - még csak most kezdtem el, de egyből beleszerettem, mert annyira szomorú és romantikus, imádom
Bárka - spanyol sorozat, nem mondom, hogy ez a kedvenvem, de ha egyszer elkezded nem tutod abbahagyni, mert nagyon érdekesen futnak benne a szálak
Mindet ajánlom, de mivel nem ismerem az ízlésed nem tudom te csíped e az eféle sorozatokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!