Lányok, melyek a kedvenc sorozataitok?
Figyelt kérdés
A vámpíros dolgoktól kíméljetek kérlek!
20/L
2010. júl. 28. 21:16
1/25 anonim válasza:
Grace Klinika, Így jártam anyátokkal, Jóbarátok :)
2/25 anonim válasza:
Esperanza
Dowling atya nyomoz
A vámpíros fasságokat én se szeretem/nézem.
:)
20/L
3/25 anonim válasza:
Született feleségek
Szívek szállodája
Gyilkos elmék
Szellemekkel suttogó
Médium
stb.
15/L
4/25 anonim válasza:
hm...lehet, hogy ki leszek röhögve, de Szomszédok. Régi, amgyar teleregény azokról az időkről, amikor én még nem éltem, vagy nagyon kicsi voltam :D (L/13)
5/25 anonim válasza:
Nevem earl ,így jártam anyátokkal, Balfék Körzet, Internátus, Sabrina a tiniboszorkány, Bűbájos boszorkák
6/25 anonim válasza:
Monk, Már megint Malcolm, Simspon család (bár azt nem tudom mennyire az...), Te vagy az életem, Rubi, az elbűvölő szörnyeteg és Második esély. nagyon szeretem az argentin, spanyol sorozatokat.
7/25 anonim válasza:
Barátok közt
Jóban rosszban
Te vagy az életem
Már megint Malcolm
8/25 anonim válasza:
Odaát (L)
Sex és New York
CSI
te milyen sorozatokat nézel?
9/25 anonim válasza:
Marimar
Árva angyal
Ezek a kedvenceim, de nézem a Barátok Köztöt, a Szerelem rabjait, a Szerelem nevében-t, és régebben amikor még volt a Rubi-t, a Rosalindát, Paula és Paulinát, Esmeraldát, néha még nézem a Te vagy az életem-et, és a Candy-t. Egyenlőre ennyi jutott eszembe! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!