Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozatot nézzem meg?...

Melyik sorozatot nézzem meg? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Imádom a sorozatokat, nekem a napjaim egyik fénypontját jelenti, amikor este lefekvés előtt megnézem a következő részt a sorozatból amit éppen nézek. (DVD-n nézem őket). Most jelenleg a Szívek Szállodáját nézem, és ebbe is belehabarodtam, pont úgy mint az eddigiekbe! :) De mit nézzek a Szívek Szállodája után? Ezeket ne mondjátok mert megvan mind és láttam őket többször is:

Szex és New York, Jóbarátok, Váratlan Utazás, Paula és Paulina, South Park, Simpson család, Sliders, Spongyabob, Két pasi meg egy kicsi, Született Feleségek.

Melyik legyen a következő? :)

2009. júl. 11. 10:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
na mit neztel?
2010. márc. 8. 19:22
 22/23 anonim ***** válasza:
ÍGYJÁRTAMANYÁTOKKAL!! A legjobb a világon:):D
2010. ápr. 14. 17:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Tuti gimi! Elkezdtem nézni, és függő lettem : D Pedig azelőtt utáltam : D (alaptalanul)
2010. jún. 29. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!