Melyik sorozatot nézzem meg? Mit ajánlotok?
Imádom a sorozatokat, nekem a napjaim egyik fénypontját jelenti, amikor este lefekvés előtt megnézem a következő részt a sorozatból amit éppen nézek. (DVD-n nézem őket). Most jelenleg a Szívek Szállodáját nézem, és ebbe is belehabarodtam, pont úgy mint az eddigiekbe! :) De mit nézzek a Szívek Szállodája után? Ezeket ne mondjátok mert megvan mind és láttam őket többször is:
Szex és New York, Jóbarátok, Váratlan Utazás, Paula és Paulina, South Park, Simpson család, Sliders, Spongyabob, Két pasi meg egy kicsi, Született Feleségek.
Melyik legyen a következő? :)
Dexter - ez egy sorozatgyilkosról szól, de nem brutális, hanem inkább a mindennapjairól szól és nagyon jó :)
Chuck - vígjáték, de inkább dráma, szintén jó :)
Így Jártam Anyátokkal (How I Met Your Mother) - jóbarátokhoz hasonlít, de nekem jobban tetszik :)
Family Guy - vígjáték, olyan mint amit a South Parkban láttál róluk, vannak benne hatalmas poénok.
Dr. House - biztos ismered, jó
Most ennyi jutott eszembe :)
Előző vagyok.
Látom a Paula és Paulina is megvolt, ha szereted az ilyen telenovella féléket akkor A Betolakodót javaslom.
Na, a Hősöket elkezdtem letölteni, aztán szép lassan a többit is! :)
A Betolakodót ne is mondd, kiszakad a szívem hogy nem tudom letölteni sehonnan :(
A Hősök nagyon elromlott az utóbbi időkben.
Amit legjobban ajánlok: Lost, Supernatural és Dexter! Az általam nézett 10 sorozat közül ezek a legnagyobb kedvencek:) Mindenképpen nézd meg.
Jah, meg a Skins is nagyon jó. Meg a Gossip Girl is.
Tévében régebben voltak,mindkettő 1 évados,de nekem nagyon tetszettek:Eli Stone és John Doe-a múltnélküli ember.
Nameg persze Dr.House,Lost és Supernatural a nyerő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!