Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozatot nézzem meg?...

Melyik sorozatot nézzem meg? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Imádom a sorozatokat, nekem a napjaim egyik fénypontját jelenti, amikor este lefekvés előtt megnézem a következő részt a sorozatból amit éppen nézek. (DVD-n nézem őket). Most jelenleg a Szívek Szállodáját nézem, és ebbe is belehabarodtam, pont úgy mint az eddigiekbe! :) De mit nézzek a Szívek Szállodája után? Ezeket ne mondjátok mert megvan mind és láttam őket többször is:

Szex és New York, Jóbarátok, Váratlan Utazás, Paula és Paulina, South Park, Simpson család, Sliders, Spongyabob, Két pasi meg egy kicsi, Született Feleségek.

Melyik legyen a következő? :)

2009. júl. 11. 10:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
4400, Hősök
2009. júl. 11. 10:39
 2/23 anonim ***** válasza:
Buffy, a vámpírok réme, Hősök, Így jártam anyátokkal
2009. júl. 11. 11:03
 3/23 A kérdező kommentje:
A 4400 miről szól?
2009. júl. 11. 11:32
 4/23 anonim ***** válasza:

Dexter - ez egy sorozatgyilkosról szól, de nem brutális, hanem inkább a mindennapjairól szól és nagyon jó :)

Chuck - vígjáték, de inkább dráma, szintén jó :)

Így Jártam Anyátokkal (How I Met Your Mother) - jóbarátokhoz hasonlít, de nekem jobban tetszik :)

Family Guy - vígjáték, olyan mint amit a South Parkban láttál róluk, vannak benne hatalmas poénok.

Dr. House - biztos ismered, jó

Most ennyi jutott eszembe :)

2009. júl. 11. 11:48
 5/23 anonim ***** válasza:
Szökés,Lost,Rejtély,Joey,Huff,Életem értelmei,True Blood.
2009. júl. 11. 12:49
 6/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Látom a Paula és Paulina is megvolt, ha szereted az ilyen telenovella féléket akkor A Betolakodót javaslom.

2009. júl. 11. 12:54
 7/23 A kérdező kommentje:

Na, a Hősöket elkezdtem letölteni, aztán szép lassan a többit is! :)

A Betolakodót ne is mondd, kiszakad a szívem hogy nem tudom letölteni sehonnan :(

2009. júl. 11. 13:39
 8/23 anonim válasza:

A Hősök nagyon elromlott az utóbbi időkben.

Amit legjobban ajánlok: Lost, Supernatural és Dexter! Az általam nézett 10 sorozat közül ezek a legnagyobb kedvencek:) Mindenképpen nézd meg.

Jah, meg a Skins is nagyon jó. Meg a Gossip Girl is.

2009. júl. 11. 15:27
 9/23 anonim ***** válasza:

Tévében régebben voltak,mindkettő 1 évados,de nekem nagyon tetszettek:Eli Stone és John Doe-a múltnélküli ember.

Nameg persze Dr.House,Lost és Supernatural a nyerő :)

2009. júl. 11. 16:18
 10/23 anonim ***** válasza:
Supernatural (Odaát magyarul), de ez szigorúan eredeti nyelven!
2009. júl. 11. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!