Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit csináljak ha filmet...

Mit csináljak ha filmet akarok forgatni?

Figyelt kérdés

10 éves vagyok és a családnak szeretném forgatni. szüleimnek van kamerájuk, kölcsönkérhetném. de milyen programot töltsünk le amivel a videóhoz zenét és írást lehet keverni vagy másik videót. Win 7 az op. rendszerem.lehetőleg ingyeneset. tudtok tippeket ajánlani?

az lesz a neve hogy ABBA SUPER TROUPER.

2012. júl. 8. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Helo!

Windows Live Movie Maker. Ha eredeti a Windowsod, akkor ez alapbol megvan neked. Ez lehet szamodra a legjobban kezelhetö es egyszerübb program, ami hasznalhato is.

Tovabbi ingyenes program a Pinnacle VideoSpin nevü cucc, ami szinten ingyenes.

Ezeket javaslom, jo videokeszitest!

2012. júl. 8. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is a Windows Live Movie Makerre gondoltam.

Amúgy: [link]

2012. júl. 8. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Kösz!.zenés vigjáték,kalandfilm

lesz.

2012. júl. 8. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát kiváncsi leszek rá! :) 10 évesen lehet hogy egy kicsit nagy falat de kitudja leheg te leszel a jövő nagy rendezője én amúgy 14 éves vagyok és énis gondoltam már a film készítésre egyszer majd megis csinálom talán jövő nyári szünetre amugy énis a movie makert ajánlom szerintem énis azt fogom majd hasznápni vagy talán addig szerzek egy sony vegast. Amugy elkészült már a film?
2012. szept. 2. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!