A Bakancslista fent van teljesen a youtube-on?
Sajnos én sem leltem.
Kérdés, hogy ismerősöd mikor nézte?
Elvileg ezek így jogsértő cuccok. Ha teljes filmet találsz Youtube-on, figyeld meg, általában a feltöltés időpontja 6 hónapnál ritkán több.
Ugyanis YT adatforgalma iszonyatosan nagy. Nem tudnak mindent ellenőrizni, vagy legalábbis idő, mire odaérnek. Vagy sok esetben maga a kiadó/forgalmazó leli meg, jelenti az illetékeseknek, ők meg vagy "csak" a filmet törlik, vagy több figyelmeztetés után magát a feltöltőt is az összes - még a jogtiszta - feltöltéseivel is együtt.
Könnyen megeshet tehát, hogy a barátod látta még pár hete, de azóta törölték:(
Viszont van fenn így is sok, elég beírnod: teljes film, s kiadja a listát. Csak találsz valami kedvedre valót!
Köszönöm a válaszodat. Hát, jó kérdés mikor látta... 1-2 hónapja. Azóta meg simán tudták már törölni, ha megtalálták. Igen, van fent sok jó film, szoktam is ott filmeket nézni, de engem most konkrétan ez érdekelt. :) Majd megnézem ilyen online nézhetős oldalon, vagy megkérek valakit, hogy legyen szíves nekem letölteni.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!