A Doctor Who-ban Amynek tulajdonképp mi a munkája?
Mi az, hogy "puszifutár"?
A sorozat szerint belöltözik partikra és puszit oszt.
Ez valami gyerekbarát leírása a call girlnek, más szóval Amy beöltözős prostituált-e?
Vagy ez valami brit dolog, ami itt magyarországon nincsen?
Én úgy tudom inkább sztiptíztánosnő szerűség, vagy valami olyasmi, ezért is volt rajta az első részben a rendőr egyenruha.
"a message that is delivered to someone on their birthday or another special occasion by a man or a woman who is dressed in a special costume and who kisses them"
Én úgy emlékszem már alapból abban a ruhában volt, mikor leütöte, illetve Amy szomszédja is tett valami megjegyzést.
De ha csak azért öltözött is át, alapból minek volt nála rendőr jelmez?:D Azért az mégsem lapul minden szekrényben.
Deviltomi
És mégis honnan tudja, hogy mikor jön a Doktor? Kiscsajként látta utoljára, azóta rendőrként várta szerinted? Ha jól emlékszem felnőttként elsőre ebben a cuccban látta a Doki, és közben nem ment át máshova hogy átöltözzön. Már csak azért se, mert betörőnek nézte a Doktort és hozzábilincselte a radiátorhoz vagy mihez.
Megnéztem újra az Eleventh Hourt, és tényleg nem egyértelmű a vágás miatt, hogy eleve jelmezben volt-e vagy később azért vette fel, hogy megijessze a "betörőt".
A Doktor szemszögéből van forgatva, és mielőtt leüti, Amy nincs a képben.
Így végülis mindkét verzió lehetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!