Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Doctor Who-ban Amynek...

A Doctor Who-ban Amynek tulajdonképp mi a munkája?

Figyelt kérdés

Mi az, hogy "puszifutár"?

A sorozat szerint belöltözik partikra és puszit oszt.

Ez valami gyerekbarát leírása a call girlnek, más szóval Amy beöltözős prostituált-e?

Vagy ez valami brit dolog, ami itt magyarországon nincsen?

2012. júl. 6. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Szerintem nincs is rendes munkája :D
2012. júl. 6. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom inkább sztiptíztánosnő szerűség, vagy valami olyasmi, ezért is volt rajta az első részben a rendőr egyenruha.

[link]

"a message that is delivered to someone on their birthday or another special occasion by a man or a woman who is dressed in a special costume and who kisses them"

2012. júl. 6. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
A rendőr ruha csak azért volt rajta, hogy a doktor azt higgye rendőr, és hogy hívott erősítést.
2012. júl. 6. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy emlékszem már alapból abban a ruhában volt, mikor leütöte, illetve Amy szomszédja is tett valami megjegyzést.

De ha csak azért öltözött is át, alapból minek volt nála rendőr jelmez?:D Azért az mégsem lapul minden szekrényben.

2012. júl. 6. 20:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Deviltomi

És mégis honnan tudja, hogy mikor jön a Doktor? Kiscsajként látta utoljára, azóta rendőrként várta szerinted? Ha jól emlékszem felnőttként elsőre ebben a cuccban látta a Doki, és közben nem ment át máshova hogy átöltözzön. Már csak azért se, mert betörőnek nézte a Doktort és hozzábilincselte a radiátorhoz vagy mihez.

2012. júl. 6. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Onnan hogy a doktor késett jó pár évet, bement a házba, ahol amy lakott mikor kicsi volt, és amy leütötte mert azt hitte betörő. Később gondolom meglátta az arcát, és rájött hogy kicsoda, és közben átöltözött rendőr jelmezbe.
2012. júl. 7. 07:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem újra az Eleventh Hourt, és tényleg nem egyértelmű a vágás miatt, hogy eleve jelmezben volt-e vagy később azért vette fel, hogy megijessze a "betörőt".

A Doktor szemszögéből van forgatva, és mielőtt leüti, Amy nincs a képben.

Így végülis mindkét verzió lehetséges...

2012. júl. 7. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Amy nem prosti max hostess vagy sztriptáncos
2012. júl. 7. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Angolban ez kissogramm, vagy mi. Szerintem olyasmi lehet, mint a zenés távirat, pl. legénybúcsúra küldesz egy jókívánság lapot egy beöltözött lánnyal, aki ráadásként ad egy puszit az ünnepeltnek. Később egyébként átpártol a modellszakmára :)
2014. jún. 21. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!