Tudnátok nekem ajánlani horror filmet és valami vicces vígjátékot?
Kannibál holocaust. Dokumentum film. 53 országban betiltották mert annyira élethűek az emberölések
HA SZERETED AZ ÁLLATOKAT VAGY NE NÉZD MEG A FILMET MERT VAN BENNE ÁLLATKÍNZÁS (bár én imádom az állatokat megnéztem mert akkor nem tudtam mi vár rám + nem néztem meg az állatkínzásokat mert az hogy még pl: a Fűrészben a csapdák jó meg a Szerb filmben a műbaba mert azok hamis jelentek)
Ha nagyon akarod tudni akkor ezt olvasd el, ha szereted az állatokat ne (nyugodj meg én is bef*stam amikor megtudtam)
Tessék még le is rakom jó mélyre ha nem akarod látni
(((((((((igazi élő lélegző állatokat voltak a filmben amiket megöltek))))))))))))
"a túlvilág szülöttje" igazán jó. Mondjuk ez inkább thiller, de azért gyakran látni véres jelenetet is.
"horrorra akadva" egy igazán vicces film, de vannak benne "szex jelenetek", amik nem is igazán azok, mert azok is eléggé viccesek.
Horror: Nem fogadott hívás ( Amikor először néztem, majd be+artam XD )
Vígjáték: Sátánka vagy Drakula halott és élvezi ( mindkettő állati ökörség, de szerintem megunhatatlanok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!