True Blood 5. évados kérdés?
Figyelt kérdés
A legújabb részt is láttam, és elkezdtem gondolkozni, hogy miért is üldözi az Authority Eric-et és Bill-t?
Ha jól rémlik valamilyen vámpírt megöltek, de már elfelejtettem, a sztori ezen részét valaki össze tudná foglalni?
2012. júl. 3. 20:36
1/8 anonim válasza:
Nant, a 4. évad végén Bill megkarózza, mert 1. Nan azér jön, hogy megölje őket, 2. tud a tündérekről, 3. mert rohadtul utálják.
3/8 A kérdező kommentje:
Nan az ki?
Az uralkodó csaj, akivel Bill Yahtzee-zott meg ilyenek?
2012. júl. 3. 21:21
4/8 anonim válasza:
Nem. Nan az a tévés szöszi volt. Akivel mindig riportokat csináltak, meg ő hallgatta ki Ericet a 3. évadban és a 4. évadban ő mondta, hogy nem bánthatják a boszikat.
A másik, akiről te beszélsz, az Sophie Anne királynő, na őt lényegében Nan ölette meg Bill segítségével.
5/8 anonim válasza:
Itt egy kép, hátha így oké:
6/8 A kérdező kommentje:
Ja már vágom, most fel is tűnt, hogy elég régóta nem volt a sorozatban, így már világos miért.
Ezért rossz ez a több hónap kihagyás az évadok között.
2012. júl. 4. 19:04
7/8 anonim válasza:
És aki megszökött az meg tudod az a király aki elmebeteg lázadásba tört ki és háborút akart indítani ezért lebetonozták és a földbe temették ezüst borítással, de most vhogy kiszabadult.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, elég maradandó karakter, őt nem felejtettem el, az a híradós jelenet mai napig megvan a fejemben.
2012. júl. 7. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!