Mit szóltok a True Blood 5. évadjának első 2 részéhez?
Hát, nem rossz. Annak örültem, hogy előző évadban hagyták ezt a tündéresdit. Az is jó, amit az első válaszoló írt, hogy Pam több szerepet kap, meg én kíváncsi vagyok, mi fog történni Terry-vel is. Eddig ő volt a kedvenc háttérszereplőm, mert olyan rejtélyesen dilis volt, és most végre meg is mutatják, hogy mi történt vele.
Nekem ez a Jason sztori nem tetszik, hogy már a 5. évad megy úgy, hogy vele csak az történik, hogy a f@rka bajba sodorja :D
Még csak az első részt láttam, másodikat most töltöm, és bejött.
A 4. évadot már kicsit untam, lehet azért, mert daráltam a 4 évadot egyben, jót tett ez a kis szünet, így már nem untam kicsit sem.
Végre többet megtudunk majd az Authority-ról, mindig is komolyabban érdekelt volna ez a szál, remélhetőleg nem rontják el.
Kritikát amúgy itt olvashatsz:
3/8 felirattal vagy anélkül nézzük a neten. Szinkronosan csak október környékén lesz az HBO-on. Az HBO GO-n felrakják feliratosan. De itt van néhány oldal, ahol letöltés nélkül meg tudod nézni: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!