Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok a True Blood 5....

Mit szóltok a True Blood 5. évadjának első 2 részéhez?

Figyelt kérdés
Nekem személyszerint nagyon tetszett, főleg, hogy az 1. részben rögtön láthattuk Ericet egy szexjelenetben :D
2012. jún. 19. 00:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem már kicsit sok a Sookie/Bill/Eric karaktere. A többi miattuk háttérbe szoruló karakter sokkal érdekesebb. És nagyon örülök, hogy végre Pam kerül a reflektorfénybe. Akár ő is lehetne a főszereplő, de nem, Sookie az... Pedig mennyivel érdekesebb lenne. Mindenesetre nem értem az írókat, hogy pont a legfőbb szereplőt miért kell ennyire ellenszenvessé tenni.
2012. jún. 19. 01:01
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát, nem rossz. Annak örültem, hogy előző évadban hagyták ezt a tündéresdit. Az is jó, amit az első válaszoló írt, hogy Pam több szerepet kap, meg én kíváncsi vagyok, mi fog történni Terry-vel is. Eddig ő volt a kedvenc háttérszereplőm, mert olyan rejtélyesen dilis volt, és most végre meg is mutatják, hogy mi történt vele.

Nekem ez a Jason sztori nem tetszik, hogy már a 5. évad megy úgy, hogy vele csak az történik, hogy a f@rka bajba sodorja :D

2012. jún. 19. 02:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Még csak az első részt láttam, másodikat most töltöm, és bejött.

A 4. évadot már kicsit untam, lehet azért, mert daráltam a 4 évadot egyben, jót tett ez a kis szünet, így már nem untam kicsit sem.

Végre többet megtudunk majd az Authority-ról, mindig is komolyabban érdekelt volna ez a szál, remélhetőleg nem rontják el.

Kritikát amúgy itt olvashatsz:

[link]

2012. jún. 19. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Hol láttátok?HBO-n megy ?
2012. jún. 19. 20:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a netről töltöm, felirattal.
2012. jún. 19. 21:27
 6/12 A kérdező kommentje:
én is így vagyok. Köszi a kritikákat :) hát a 4. évad nekem sem jött be annyira de nekemmost tetszik hogy az Authority-t belevedték :D
2012. jún. 22. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Authority?Az melyik szál ?
2012. jún. 23. 00:52
 8/12 A kérdező kommentje:
A vámpírhatóság, most tűnt fel az 5. évadban. Mivel Nan Flanagan a hatóság egyik tagja volt és megölte Eric és Bill. Szóval most felelniük kell a tetteikért. Itt egy bemutató videó róluk: http://www.youtube.com/watch?v=7UnIwMEdwcg
2012. jún. 23. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:

3/8 felirattal vagy anélkül nézzük a neten. Szinkronosan csak október környékén lesz az HBO-on. Az HBO GO-n felrakják feliratosan. De itt van néhány oldal, ahol letöltés nélkül meg tudod nézni: *****

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jún. 23. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Aha értem,azt hittem ők is valami váltók,vagy ilyesmi.
2012. jún. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!