Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van valami ilyesfajta régi...

Van valami ilyesfajta régi gyerekfilm? (lent)

Figyelt kérdés
olyasmit keresek mint a Tom Sawyer , a Huckleberry Finn , a Muzsika hangjai vagy a Mary Poppins. (akkortájt játszódó musical)

2012. júl. 2. 18:47
 1/4 HalkHogen ***** válasza:

A hegy gyomrában. Nyolcrészes új-zélandi sorozat volt. Nagyon kemény. Fent van Jutyubon is.

Meg volt még a pl. a Szupernagyi, a Pumukli, az Anna a Zöld-oromból. Imádtam őket.

Volt még a Váratlan utazás. Ezt mondjuk valamiért ki nem állhattam. :-D

2012. júl. 2. 21:22
 2/4 HalkHogen ***** válasza:
Huhh, és ki ne hagyjam a csehszlovák meg hasonló mesefilmeket: Hófehérke, Rigócsőr királyfi, Csipkerózsika, Palacsintás király. Istenem, ha valamik, akkor ezek széppé tették a gyerekkoromat.
2012. júl. 2. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Twist Olivert is meg kell említeni.a BBC asszem 2007 ben csinált egy 6 részes minisorozatot is belőle .az m1 leadta pár éve nagyon tetszett csak sehol nem lehet megszerezni sajnos.

amúgy nekem a kedvenc gyerekori filmjeim az Állj mellém

Vad Amerika,Családba nem üt a ménkü,Kincsvadászok ,Szellemes karácsony, Ahová lépek szörny terem (igaz ez nem valami gyerekfilm de imádtam még ma is!).az ehhez hasonló filmek még mai napig is lekötnek van egy varázsa .és ehhez még tudom ajánlani a Kutyám Skip.ez is hasonló hangulatú a felsoroltak filmekhez.

2012. júl. 2. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Robin Hood a tolvajok fejedelmét majdnem elfelejettem Kevin Cosnerrel.azt is hányszor de hányszor megnéztem Istenkém.és még most is imádom:D
2012. júl. 2. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!