Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki emlékszik? Melyik filmben...

Ki emlékszik? Melyik filmben mondta Dayka Margit? "Találtam egy csomagot az ágy alatt. Olyan volt, mint egy szappan. Megpróbáltam mosni vele, de nem habzik. "

Figyelt kérdés
A film – talán TV-film, talán sorozat volt – nagyjából 40 éves. Margitka a szerepe szerint takarított a lakói szobájában, és talált az ágy alatt egy bőröndöt, abban gyanús, szappan nagyságú, papírba csomagolt valamit – Mi nézők tudtuk, hogy az dinamit -, de sajnos nem emlékszem, hogy „partizánok” vagy bankrablók rejtették el ott.

#szappan #dinamit #Dayka Margit #régi-film
2012. jún. 26. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyikben volt, de itt megpróbálhatod megkeresni: [link]

Vagy ha emlékszel még 1-2 szereplőre, vagy arendezőre, akkor a google-ba beírod.

2012. júl. 23. 12:58
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, de egyik sem segít/ene/.

- A művek felsorolása nem volt elég arra, hogy beugorjon.

- Sajnos, semmi többre nem emlékszem, így az sem segítene, ha beugrana 1-2 szereplő vagy tudnám a rendező nevét.

A húgommal annak idején még évekig emlegettük ezt a jelenetet. Csak egyben vagyok biztos, hogy az akkori, az Ő korosztályába tartozó vezető színésznők közül Nála jobban senki nem játszotta volna el azt a szerepet.

Nemrégen szóba került Margitka csodálatos egyénisége, és bosszant - vagy inkább csak bánt -, hogy semmire sem emlékszem.

2012. júl. 23. 14:43
 3/9 A kérdező kommentje:
A kérdés még mindig aktuális!
2014. szept. 19. 15:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Még most is, mert azóta sem sikerült visszaemlékezni, illetve nem érkezett a kérdésemre újabb válasz
2015. ápr. 22. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Volt valami macskás filmje, két csalóval, akik be akartak törni hozzá. És elkapta mind a kettőt. Nem ebben volt?
2018. jan. 6. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Megvan, ez a Fekete macska volt. Nézd meg, ezek voltak a filmjei.

[link]

2018. jan. 6. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem a Fekete macska volt. Az az egyik kedvenc filmem. Youtube-ról és lementett DVD-ről elég gyakran megnézem.

A cím alapján nem ismerem fel.

2018. jan. 6. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Nézd végig az összes filmjét, aztán az egyikben csak benne lesz. :D
2018. jan. 17. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:
És még mindig aktuális!
2019. aug. 17. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!