Ki emlékszik? Melyik filmben mondta Dayka Margit? "Találtam egy csomagot az ágy alatt. Olyan volt, mint egy szappan. Megpróbáltam mosni vele, de nem habzik. "
Nem tudom melyikben volt, de itt megpróbálhatod megkeresni: [link]
Vagy ha emlékszel még 1-2 szereplőre, vagy arendezőre, akkor a google-ba beírod.
Köszönöm a tippeket, de egyik sem segít/ene/.
- A művek felsorolása nem volt elég arra, hogy beugorjon.
- Sajnos, semmi többre nem emlékszem, így az sem segítene, ha beugrana 1-2 szereplő vagy tudnám a rendező nevét.
A húgommal annak idején még évekig emlegettük ezt a jelenetet. Csak egyben vagyok biztos, hogy az akkori, az Ő korosztályába tartozó vezető színésznők közül Nála jobban senki nem játszotta volna el azt a szerepet.
Nemrégen szóba került Margitka csodálatos egyénisége, és bosszant - vagy inkább csak bánt -, hogy semmire sem emlékszem.
Megvan, ez a Fekete macska volt. Nézd meg, ezek voltak a filmjei.
Köszönöm, de nem a Fekete macska volt. Az az egyik kedvenc filmem. Youtube-ról és lementett DVD-ről elég gyakran megnézem.
A cím alapján nem ismerem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!