Ki hogy fogja nézni a The Walking Dead-et?
Figyelt kérdés
Én az első 2 évadot a filmekaneten.blogspot.hu-n néztem meg, ahol az amerikai megjelenés után 2-3 napra kijött a felirat. Esetleg valaki tud valamelyik más oldalt ahol csinálnak hozzá magyar feliratot? Előre is köszi!2012. júl. 2. 15:42
1/6 anonim válasza:
Minden normális, értelmes ember ezt használja, a feltöltők is ide rakják fel elsőnek.
Vagy ennek angol megfelelője az addic7ed.com.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 A kérdező kommentje:
Az úgy fasza, de mivan, ha pár értelmes, normális ember nem letölteni akarja?
2012. júl. 2. 16:49
3/6 anonim válasza:
ncore-ról szedd le az egész évadot felirattal együtt
4/6 anonim válasza:
Thepiratebay-ről letöltöd, kb 3 perc az egész. Aztán feliratok.info-ról leszeded hozzá a feliratot. Ennyi!
5/6 anonim válasza:
Sosem értettem a "nem letölteni akarja" témát, a neten nézett videókat is elő kell töltenie a gépnek, és egy lassú nettel is 10perc alatt lent van egy rész torrentről, ráadásul nem kell telepítened semmi netes lejátszót, és rögtön van alatta 10 komment ha vírusos vagy kamu a cucc.
6/6 anonim válasza:
én onlinefilmetoltes. eu-n nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!