A Halálsoron című film nagyon kemény?
Figyelt kérdés
Azt olvasom mindenhol, hogy kivégzések vannak benne, amik elég durvák. Nem szeretem az ilyen "fűrésszerű" filmeket. Így nem is merem megnézni, ha csak nem mondja meg valaki, hogy nem olyan durva.2012. júl. 1. 02:52
1/9 anonim válasza:
pont tegnap néztem, rohadt jó volt. 3 embert kinyírnak a villamosszékben de semmi komoly. csak ajánlom ;)
2/9 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor most nagy ráérésemben megnézem. A remény rabjait néztem meg és azután kutatva leltem erre a filmre.:)
2012. júl. 1. 03:20
3/9 anonim válasza:
Nyugodtan nézd csak meg,semmi durva.Viszont nagyon jó film...
4/9 anonim válasza:
Nyugodtan nézd meg, nem olyan durva, viszont eszméletlen jó. Ha a Remény rabjai tetszett, akkor ez is fog, én is egymás után néztem meg őket :)
5/9 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom! Egyáltalán nem durva, ez a film sokkal intelligensebb a Fűrésznél ami mindent megmutat, itt viszont nem ezzel döbbentik le az embert.
Az érzések amiket kiváltott belőlem a film a megnézése után, na az kemény.
7/9 anonim válasza:
Ehhez kell egy bizonyos hangulat, lelki állapot, hogy leülj és megnézd ezt a filmet. Ez nem olyan, hogy hirtelen kedvet kapsz rá. Nagyon megrázó film.
Egyébként egyáltalán nem olyan, mint a Fűrész.
8/9 anonim válasza:
A kivégzéses rész engem is felkavart, de a film maga nem horror. Bátran ajánlom.
9/9 g.hugi válasza:
Annyira nem kemény de az durva volt amikor szárazan tette fel a fejére a szivacsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!