Szerintetek hogy folytatódik a barátok közt?
Figyelt kérdés
ez nagyon sz@ar volt nem volr se izgalmas se semmi ...no még esetleg júlia de úgy is megmenekül és hapyy nem tudom hoh yaz irok hogy is fejezhették így be a történetet nagy szarok már bocs ....de még is szerintetekk hogy lesz ?2012. jún. 29. 21:43
1/10 anonim válasza:
Juli szénné ég a házzal együtt Gizi elvérzik, többiek meg mennek az orruk után aztán majd lesz valahogy. Amúgy fogalmam sincs majd kiderül.
2/10 anonim válasza:
Csak tudnám a forgatókönyvírók kiknek a kijük, mert ilyen szart én is tudok írni, ha esetleg felvennének...
3/10 anonim válasza:
Ja,szerintem is nagyin szarul sikerült a nyári szünet előtti utolsó rész.Bezzeg tavaly már egész jól megcsinálták az utolsó részt.
Nem bukott le a Juli meg az Attila,a Miki meg a Nóra se kerültek közelebb egymáshoz,szóval semmi izgalom...
4/10 anonim válasza:
Tényleg semmi izgi nem volt, a tavalyi sokkal jobb volt, vagy a 6000. mikor lelépett a hanna anyja.
5/10 anonim válasza:
Tényleg elég tré. Egyedül a Julis jelenet még ami, de az se olyan.
6/10 anonim válasza:
Mindenki szeretnék megnyugtatni : Juli nem fog meghalni mert azt írták volna a neten h Mérait kiirják, ellenben Andrást tényleg kiirják méghozzá ősz végén vagyis akkor fog lebukni Juli és Atti... Szeretem a BKt de ez az utolsó rész borzalmasan szánalmas volt...
7/10 ayameminto válasza:
Juli megmenekül, Gizi lebukik, Juli és Attila viszonya kiderül, Zzófi megteszi, amit Miki kért, a kft. nem megy csődbe. Sztem kb. ennyi
8/10 anonim válasza:
Sziasztok!Én ugyan alig nézem már a sorozatot, de az feltűnt nekem, h Miklós figuráját mikor és miért torzították el így? Tényleg ezt akarja művelni Zsófival??Ez elég durva...bocsi, h terelek!
9/10 anonim válasza:
Bocs az offért, de mit akar Miki Zsófival? Ja, és Gézát kiírták már, mert ilyet is lehetett olvasni, hogy ki fogják. Ha igen, akkor hogyan ment a sorozatból?
Még egyszer bocs, de kösz a válaszokat előre is:)
10/10 anonim válasza:
Géza mé bent van.
András megy meg a gyerekszereplőket lecserélik.
Amúgy én jobb történetet tudtam volna írni.
Ilyen rossz nem volt egyik évadzáró se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!