Miért van az hogy winchester csere után az xp nem fojtatódik?
Az XP telepítésekor az első újraindulás során a merevlemezről kell bootolni, tehát nem a lemezről.
Amikor kiírja, hogy nyomj meg egy gombot a CD-ről való bootoláshoz, akkor nem szabad megnyomni semmit, hagyni kell hogy a winchesterről bootoljon, különben előröl kezdi a telepítést.
Először bocsi a helyesírási hibákért, de még nagyon korán volt és hogy még csak most reagálok.
Valószínű második válaszoló neked lesz igazad így neked ment a pacsi.
Kipróbáltam 4 xp telepítővel, de mindegyikkel csak addig jutott, hogy a számítógép 15mp múlva újraindul. Azzal tisztában vagyok én is ekkor már nem kell megnyomni semmit.
08:39 vagyok.
Látom a sok IQ betyár lepontozott, mert képtelen megérteni, mit írtam.
Az illető elkezdte telepíteni a windowst, ergo a CD boot be van állítva, hiszen elindult a telepítés. Viszont az újraindítás után megint a CD-ről indul, tehát valószínűleg CSAK A CD van beállítva, mint boot eszköz (mert különben elindulna a HDD-ről és folytatódna a telepítés).
Persze az is lehet, hogy a HDD hibás.
A boot sorrend a következő a gépemben:
1. CD Rom
2. HDD
3. Floppy
Tehát az xp felmásolása után már a hdd-ről kellene folytatódnia a telepítésnek, de nekem újra elindul CD-ről. Ilyennel még nem találkoztam pedig jó néhány gépet már felraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!