Milyen filmet nézzek?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani néhány jó filmet? Leginkább a vígjátékokat és az akciót preferálom.
Előre is kösz!
2012. jún. 29. 20:40
1/10 anonim válasza:
lopott idő-t tenap néztem pont. ha nem láttad még akkor ezt nézd meg, nagyon jó szerinem
2/10 A kérdező kommentje:
Már láttam,egyébként tényleg jó.
2012. jún. 29. 20:50
3/10 anonim válasza:
Ha még nem láttad, tudom ajánlani a : Mr. and Mrs Smith
4/10 A kérdező kommentje:
Azt is láttam.:)
2012. jún. 29. 21:19
5/10 anonim válasza:
Csak úgy heppből megnéztem a Csúcsformában 3. részét,valamikor volt vagy lesz a TV-ben.A mostani vígjátékok nekem gyengék,de szakadtam rajta. Ami még jó film,szerintem: Végre Péntek
6/10 A kérdező kommentje:
csúcsformában 1-3 is megvolt.:D
Végre péntekre ránézek.
2012. jún. 29. 21:48
7/10 anonim válasza:
Vígjátékok közül a kedvencem a Mindenható, Aranyeső Yukában, 50 első randi.
9/10 Radnay Erica válasza:
Ha nem láttad ezeket még akkor vígjátékként, tudom ajánlani a Yankee Zlu-t és az Istenek a fejükre estek 1, 2, 3 Akcióként a Mátrix 1,2,3; Eqilibrium !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!