Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmet nézzek meg?

Milyen filmet nézzek meg?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy ne horror vagy thriller legyen. Viszont bármilyen mást írhattok, akár rajzfilmet is, legalább visszaemlékezek a gyerekkoromra, miközben nézem.
2012. máj. 15. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:

A sötét lovag - Egyszerűen zseniálisan király, a kedvenc filmem!!!

Irány Eldorádó - Ez egy zseniális rajzfilm, még így 20 éves fejjel is megvettem DVD-n, mert szuperjó történet, izgalmas, vicces, és szórakoztató illetve vannak benne zenés részek (nem sok, pont amennyi kell) és a zenéket nem kisebb emberek szerezték és írták, mint Elton John és Hans Zimmer (Ő szerezte A Karib-tenger kalózai zenéjét például).

Dilisek vacsorája - Ez egy fergeteges, ugyanakkor mondanivalóval rendelkező vígjáték, ami sajnos nem kapott nagy hírverést, pedig messze túl szárnyalja az amerikaiak pisi-kaki vígjátékait, ebben ugyanis igényes, ötletes humor az, amitől, a földön fogsz fetrengeni!

Hihetetlen Hulk - Ez egy nagyon jól megcsinált film, nagyon látványos, izgalmas és egyszerűen sirály!!!

2012. máj. 15. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:

A szikla. Imádom Nicolas Caget, miatta néztem meg a filmet, és az eddigi 13-ból ez tetszett a legjobban. Akciófilm, úgyhogy ha 'akciós' hangulatban vagy, ne hagyd ki.

Azért még írok egy párat:

Őrült, dilis szerelem

Segítség, apa lettem

A nemzet aranya

Szilaj

Az oroszlánkirály

Távkapcs

A boldogság nyomában

Elrabolva

A szív bajnokai

stb.

2012. máj. 16. 01:01
 3/3 dinnyelove ***** válasza:

st. trinians

eredet

dögölj meg john tucker

az éhezők viadala

2012. máj. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!