Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » >>Melyik ez a horror? <<

>>Melyik ez a horror? <<

Figyelt kérdés
Én még nem láttam csak vmelyik ismerősöm mesélte. Az egész egy kézi kamerával van felvéve. Egy erdőben játszódik ahova az emberek nem mernek bemenni és egyre több hullát találnak. Jön egy csoport akik medvetámadásra gyanakodnak és bemennek. Aztán eltűnik a térképük, a sátrukat vki egy boszorkánykörrel körberakja aztán eltűnik az egyik társuk. Később találnak egy házat és bemennek és megtalálják a társuk véres pulcsiját aztán felmennek az emeletre és megszakad a kép. Sok ideig a marketing miatt azt mondták erre a filmre hogy megtörtént. Nagy vonalakban ez lenne. Mi a címe?

2012. jún. 27. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ideglelés.
2012. jún. 27. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm *-*
2012. jún. 27. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy erdőben játszódik és kézikamera -> ideglelléss egyből ez jutott eszembe :D tovább nem is olvastam. Hallod, nézd meg az alagút c. HORROR ( Mert van vagy 5 fajta film, ebből csak az egyik horror ) filmet ! Az is kézi kamerás, csak egy sötét föld alatti alagútban vannak 4 -en. Aztán kiderül, h nem egyedül vannak lent...
2012. jún. 28. 11:47
 4/4 A kérdező kommentje:
meg fogom nézni ;D
2012. jún. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!