Trónok Harca; Havas Jon találkozni fog az anyjával?
am, rájöttem, ki az a Wylla
Sárkányok Tánca, 1122. oldal
Nyolcasnak:
SPOILER
Ugyanazt a könyvet olvastuk? Rohadtul nem fújja telibe, ellenben Drogon szimpla lélegzete is elég ahhoz, hogy felhólyagozzon Dany bőre... Ez nem vér kérdése, volt már bőven Targaryen, aki elégett, és nem csak Viserys.
Én szinte bizots vagyok benne, hogy Jon anyja Lyanna, az apja pedig Rheagar. Nemrég olvastam újra a könyveket és egyértelmű utalásokat találtam rá. Van még két elmélet, melyek szerint vagy Wylla vagy Lady Ashara Dayne az anya és Ned az apa, de ezek logikátlanok.
A cím is elgondolkodtató amúgy. A tűz(Rheager Targaryen) és jég(Lyanna Stark) dala. Ugyan Jon keze megégett, de lehetséges, hogy ő a hideget bírja úgy elviselni, mint Dany a tűzet.
Kérdező elolvastad már mind az öt könyvet? :)
Én most olvasom másodszor, figyelve az apróságokra, és biztos vagyok benne, hogy nem Ned Jon apja, ennek ellenére félig Start, hiszen az anyja Start. Így az, hogy varg, nem zárja ki hogy Targaryen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!