Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harca; Havas Jon...

Trónok Harca; Havas Jon találkozni fog az anyjával?

Figyelt kérdés
Most olvasom az első könyvet de az egy dolog ami nagyon érdekel, de nem merem megnézni wikipédián, mert félek, hogy más spoilert is elolvasok.
2012. jún. 26. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Ami biztos, hogy nem Ned az apja, legalábbis rajtam kívül sokan úgy gondolják. Egyes feltevések szerint az anyja Lyanna (Ned húga aki meghalt) az apja pedig Rhaegar Targaryen. Na de George Martinnál sohasem lehet tudni. :D
2012. jún. 26. 21:54
 2/14 A kérdező kommentje:

hhm... eszembe se jutott, hogy Ned nem az apja

azt hiszem, most leülök olvasni :D

2012. jún. 26. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:

5öt kiolvastam,de eddig nem találkoztak és nincs tervben sem,hogy fognak,csak néha szóba kerül,hogy ez-meg az volt az anyja.

ami biztos,hogy varg,ahogy a féltestvérei is,uh szerintem ned fia,de nincs kizárva az első verziója sem.

2012. jún. 28. 22:39
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Az első verzió azért vérzik,mert havas keze megég.Egy igazi sárkány vérű meg bizonyos fokig tűzálló.És igen.Ő is meg a féltestvérei is vargok,úgyhogy inkább stark lesz-marad,mint tagaryen.
2012. jún. 29. 10:27
 5/14 A kérdező kommentje:
mik azok a vargok? :O
2012. jún. 29. 13:11
 6/14 anonim ***** válasza:

varg-beletudja költöztetni a tudatát bármilyen élőlénybe és a testét használja,a szemével lát.

bőrváltónak is nevezik.

2012. jún. 29. 18:29
 7/14 A kérdező kommentje:
wow... jól hangzik :D
2012. jún. 29. 18:58
 8/14 anonim válasza:
100%

A Targaryenek sem tűzállóak, még ha a sorozat ezt is sugallja. A hőt jobban bírják, mint az átlagemberek (illetve ellenállóbbak bizonyos fokig a betegségekkel szemben), de ennyi.

Amúgy meg a könyvek alapján a legvalószínűbb, hogy Jon Lyanna Stark és Rhaegar Targaryen fia, úgyhogy esélytelen, hogy találkozna bármely szülőjével...

2012. jún. 29. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

kérdező ne olvasd mert SPOILER!!!!

a fenéket nem tűzálló.

a sárkányok táncában telibe fújja a 30 méteres sárkány denyt és csak a haja ég le,míg a többi ember szabályosan elolvad,vagy szétég a sárkánytűztől.

2012. júl. 2. 01:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Viserys sem volt tűzálló, lehet, hogy Jon csak bizonyos mértékig az, vagy mit tudom én, csak félig Targaryen, és ezt nem örökölte Rhaegartól. Oké, ez hülyeség. Az is lehet, hogy még GRRM se tudja,
2012. júl. 3. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!