KM Player miért nem jó a felirat? A szöveg nagyon siet, mit tudnék ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 14:59
1/4 anonim válasza:
Elvileg minden filmhez van hozzá illő felirat, ami pont jó. De csak elvileg, mert én is voltam már úgy, hogy egy normálisat sem találtam. Ezért mást nem tudtam csinálni, minthogy átírtam a felirat időzítését annyival, amennyivel sietett vagy késett. Elég sokáig tart, de jobbat nem tudok.
Hátha valakinek lesz jobb ötlete.
2/4 A kérdező kommentje:
és hogy kell átírni az időzítését?:D
2012. jún. 25. 15:06
3/4 anonim válasza:
Nincs jobb ötlet. Ha nem találsz helyesen időzített feliratot, akkor neked kell csinálni. A Subtitle Workshop című programmal lehet időzíteni. Ha szerencséd van, akkor egyenletesen késik vagy siet így egy lépésben 2-3 másodperccel előre vagy hátra tudod állítani az egészet. Ha nincs szerencséd, akkor marad a teljes időzítés.
4/4 anonim válasza:
Először megnézed, hogy mennyivel siet a szöveg a képhez képest. Majd belépsz a felirat szövegébe. Ott a mondatok felett írja az órát, percet, másodpercet. Ha pl. a szöveg előrébb jár 10 másodperccel, akkor minden másodpercnél átírod 10-el többre. Pl: 00:00:15 akkor átírod 00:00:25-re. És ezt minden mondatnál meg kell csinálni.
Érthetően írtam le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!