Honnan tudok letölteni úgy feliratot a Becstelen Brigantyk c. filmhez, hogy csak akkor legyen ott a felirat, ha nem magyar a szöveg?
Figyelt kérdés
Mert biztos lehetséges, láttam már úgy filmet, hogy ha kínaiül, németül stb. nyelven beszéltek, akkor volt alatta felirat, honnan tudok letölteni a becstelen brigantykhoz?2010. márc. 10. 18:27
1/6 anonim válasza:
Ezt ugyan nem tudom, de már fent van a magyar dvd és azt lehet magyarul nézni felirattal, és akkor a magyar szöveg alatt nincs felirat. De egyébként eredeti nyelven érdemes, úgyis sokszor mégcsak nem is angolul beszélnek tehát már eleve sok a felirat, akkor az a kevés meg mit számít. Meg egyébként is, megfosztanád magad Brad Pitt csodás akcentusának élvezetétől?
2/6 A kérdező kommentje:
engem nem is zavarna, csak tesómnak töltöttem, és ő magyarul szeretné nézni:) A filmet már letöltöttem, csak belekukkantottam és láttam, hogy sok olyan rész van ami nem magyar
2010. márc. 10. 21:44
3/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem fogja tudni megnézni magyarul, ha egyszerűen 4 nyelven beszélnek benne. De ez nem öncélú, Tarantino remekül kihasználja az ebből adódó lehetőségeket, a meglepetések és a poén java pont ebből nyelvi kavalkádból jön. Szerintem próbáld meggyőzni tesódat az eredeti verzióról, úgy teljes a produkció.
4/6 A kérdező kommentje:
de azt nem lehet, h ami idegen nyelvű ott legyen csak felirat? mármint ahol most magyar ott ne?
2010. márc. 10. 22:38
5/6 anonim válasza:
De igen, a DVD-n van ilyen opció... amúgy valószínűleg neked akkor ez kell, bár nem tudom mennyire lesz jó az időzítés:
Ha nem jó akkor a feliratok.hu-n érdemes tovább keresgélni
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) letöltöttem amit belinkeltél és tökéletes:) Köszönöm mégegyszer!
2010. márc. 11. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!