Gáz 14 évesen szeretni a pokémont?
Egyáltalán nem!
Ha te élvezed és örömet okoz, akkor nézd, játszd és ha valakinek ez nem tetszik, akkor ne csinálja utánad, de kussoljon!!!
NE KÖVESD EL AZT A HIBÁT, HOGY MEGTAGADSZ MAGADTÓL BÁRMILYEN ÖRÖMFORRÁST, CSAK AZÉRT MERT NÉHÁNY B*LFASZ SZERINT AZ "GÁZ"! KÉSŐBB NAGYON MEGBÁNNÁD!!!
Régebben én is nagyon szerettem a Pokémont, a videójátékkal nem volt lehetőségem játszani, de az anime első 2 évada fantasztikus volt, nagyon szerettem.
Óriási baklövés lett volna részemről néhány lófasz miatt erről lemondani, örülök, hogy része volt az életemnek!
Sőt, mondjak valamit, 20 évesen még mindig szívesen nézek Tom és Jerry-t a tévében és szerintem minden idők legnagyobb mesefigurája Tapsi Hapsi, egyszerűen überelhetetlen, így le is töltöttem a meséivel megjelent DVD-t, mert szórakoztat és örömet okoz és ezzel kapcsolatban lesz*rom a rosszalló véleményeket, mert nem kötelezek senkit rá, hogy nézze, nem ártok vele senkinek, nekem viszont tetszik és pont.
NEM GÁZ!!!!
Aki azt mondja hülye
Én is nézem és 13 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!