Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harcában nem értek...

Trónok Harcában nem értek valamit?

Figyelt kérdés

1. évad 7. részét fejeztem be, amikor Joffrey átveszi a trónt, pedig robert király Eddardra hagyta a trónt. A trónteremben elkezenek harcolni a katonák és a strici (Petyr Baelish) tőrt tart Ed nyakához és mondja "ugye mondtam hogy ne bízz meg bennem"

Ezt mire értette, mikor mondta hogy ne bízzon meg benne?:D Valamiről nagyon lemaradhattam...

És egyébként egy másik kérdés is: Havas Jon-t mér küldték a falhoz az éjjeli őrségbe? ÉS az a fal mire jó? mit váálaszt el?

2012. jún. 22. 11:13
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és még(: A Dotraki (vagy nem tudom hogy írják) törzs nyelve feliratozva van? vagy azt senki se érti?:D mert még a 7. részbe volt amikor csomót dumáltak, fontosnak tűnt de ugye nem értettem...
2012. jún. 22. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Havast biztos azért küldték a falra mert fattyú.

A fal pedig arra szolgál hogy a Másokat távol tartsa az emberektől. Erre sok ezer évig nem volt szükség, ezért csak a vadakkal harcolgattak. De felfognak tűnni a mások is :)

2012. jún. 23. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ugye mondtam hogy ne bízz meg bennem" Egy korábbi részben Baelish segített Stark-nak azzal, hogy elrejtette a feleségét a bordélyában, majd valami másban is, arra nem emlékszem. Stark bocsánatot kért, amiért nem bízott meg benne. Ekkor mondta Baelish, hogy ennél jobbat nem is tehetne, mármint jól teszi, hogy nem bízik benne.

Havas Jon-t nem küldték az éjjeli őrségbe, magától ment. A fal a Hét Királyságot védi az északi sötét erőktől, a Másoktól és a Vadaktól.

A Dohtraki beszéd meg feliratozva volt, amikor az HBO-n ment.

2012. jún. 23. 13:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. jún. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!