Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Trónok Harcában szerepelni...

A Trónok Harcában szerepelni fog még a Véreb, vagy végleg lelécelt?

Figyelt kérdés
Könyvben vagy filmben lesz még?

2012. jún. 14. 19:34
 1/9 anonim válasza:
hol tartasz benne?
2012. jún. 14. 19:36
 2/9 A kérdező kommentje:
most kezdtem a harmadik könyvet. mond meg légyszi! :) eszem itt a kefét miatta :P
2012. jún. 14. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:

igen.

a 3.ban szerepel a legtöbbet.

többet,mint az 1-2ben.

2012. jún. 14. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
spoiler: Aryát fogja pesztrálni, már majdnem visszaadja Catnek, meg Robbnak, de pechjükre mire odaérnek a vörös nászra, a buli már igencsak "bedurvul" :D
2012. jún. 24. 04:21
 5/9 anonim ***** válasza:
És bár a negyedik könyvben nem szerepel, de utalnak rá hogy törvényenkívüli lett és falvakat dúl fel.
2012. júl. 1. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
így van ahogy az ucsó írja,de abból is persze meglepi/fordulat lesz.
2012. júl. 1. 22:21
 7/9 A kérdező kommentje:

nah, most gyűröm a negyedik kötete. iszonyat jó volt a második és harmadik :D

kár, hogy nem szerepel benne, nekem ő az abszolút favorit szereplő, tőle várom a legtöbb karakterfejlődést.

gondolom a negyedikben vagy ötödikben ki fog derülni, hogy csak egy imposztor dúlja a falvakat. nem lepne meg.

Vagy tévedek? o.o

2012. júl. 2. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:

de a harmadikban kiderül,hogy mi lesz vele,uh akkor nem világos,hogy mire vagy kíváncsi,ha olvastad.

amúgy meg SPOILER!!!

igen,imposztor dúlja a falvakat.

maró megtalálja a véreb sírjára tűzött kutyafej sisakot,megtetszett neki,ellopja és azt hordja.

ezért mindenki azt hiszi él a véreb és bandita lett.

gondolom most nem örülsz neki,hogy kampó van neki.

2012. júl. 2. 14:51
 9/9 A kérdező kommentje:

ha csepp logika lenne benned, megnézted volna, hogy mikori a kérdés kiírása és tudnád, hogy ennyi idő alatt el lehet olvasni egy könyvet. szóval az következik ebből (most baromira figyelj!) hogy már elolvastam a 3. kötetet is!

és most vettem kézbe a negyediket! aminek a felénél túl vagyok!

mellesleg amíg nem fejei be az író az egész Tűz és jég dala sorozatot, én nem hiszem el, hogy itt bárki is megmurdelt.

SPOILER:

Catelyn Stark-ról is azt hitte meghalt, de él!

2012. júl. 2. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!