A Trónok Harcában szerepelni fog még a Véreb, vagy végleg lelécelt?
igen.
a 3.ban szerepel a legtöbbet.
többet,mint az 1-2ben.
nah, most gyűröm a negyedik kötete. iszonyat jó volt a második és harmadik :D
kár, hogy nem szerepel benne, nekem ő az abszolút favorit szereplő, tőle várom a legtöbb karakterfejlődést.
gondolom a negyedikben vagy ötödikben ki fog derülni, hogy csak egy imposztor dúlja a falvakat. nem lepne meg.
Vagy tévedek? o.o
de a harmadikban kiderül,hogy mi lesz vele,uh akkor nem világos,hogy mire vagy kíváncsi,ha olvastad.
amúgy meg SPOILER!!!
igen,imposztor dúlja a falvakat.
maró megtalálja a véreb sírjára tűzött kutyafej sisakot,megtetszett neki,ellopja és azt hordja.
ezért mindenki azt hiszi él a véreb és bandita lett.
gondolom most nem örülsz neki,hogy kampó van neki.
ha csepp logika lenne benned, megnézted volna, hogy mikori a kérdés kiírása és tudnád, hogy ennyi idő alatt el lehet olvasni egy könyvet. szóval az következik ebből (most baromira figyelj!) hogy már elolvastam a 3. kötetet is!
és most vettem kézbe a negyediket! aminek a felénél túl vagyok!
mellesleg amíg nem fejei be az író az egész Tűz és jég dala sorozatot, én nem hiszem el, hogy itt bárki is megmurdelt.
SPOILER:
Catelyn Stark-ról is azt hitte meghalt, de él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!