Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés
egyszer elkezdtem egy animét..de elfelejtettem a címét. Szóval az első részig jutottam..de én hülye meg nem néztem meg az előzményekben..eltel kb 1 év és mikor rájöttem hogy megnézhettem volna, addigra már kitörlődött.Az anime úgy kezdődött hogy 3 embert beszippantott 1 kút(asszem 1 kút voltxdd)..és utána átkerültek egy másik világba ahol elszakadtak az elején egymástól. Szóval nem tudjátok mi annak a címe.Ja és még véletlenül sem az Inuyasára gondoltam ha valakinek a kút szóról jutott eszébe.
2012. jún. 21. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
így jártam anyátokkal?
2012. jún. 21. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Holnapra megkeresem, amúgy kb. mikori az anime 2010 előtti? vagy van róla valami konkrétabb infód?Esetleg a stílusa vagy valami?
2012. jún. 21. 23:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó volt a grafikája..és azthiszem a 3 ember közül 1 lány volt és 2 fickó..azt nem tudom hogy mikori de nem lehetett régi.(ja és ez nem biztos de azthiszem valami harcos lesz)Amúgy meg az elején miután beszippantotta őket az a kút vagy mi akkor miután elszakadtak egymáshoz az 1-ik szereplő valami ottani emberrel elment valahova. ..de azt már nem tudom hogy hol volt mert csak 1 részt láttam és ugye nagyon régen..alig emlékszek rá..úgyhogy ennyi .
2012. jún. 22. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kút hanem kapu.

Szerintem te a Tsubasa Cronicle-re gondolsz.

[link]

2012. jún. 23. 00:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem sajna nem ez volt bocsi ://
2012. jún. 23. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!