Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan horror filmeket...

Tudnátok olyan horror filmeket mondani, amelyek igazán ijesztőek? Nem muszáj véres típúsút, hanem pszichot is. Olyanokat amitől nagyon be lehet ijedni.

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 18:22
 1/6 anonim válasza:
Számomra a hülye vírusos filmek sokkal ijesztőbbek, mint a horrorfilmek. Ami kicsit elgondolkodós, és csak aztán lesz ijesztő a számodra: Tükrök. Már régebben néztem, de akkor még tetszett.
2012. jún. 21. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Emberi százlábú? el gondolkodtat az emberi hülyeségről és undorról..és hogy hogyan tudnak bánni egymással az emberek vagy az anyák az újszülöttjeikkel ha a saját életük a tét..
2012. jún. 21. 18:30
 3/6 M.Kata ***** válasza:

állítólag a Paranormál Activity ijesztő,bár én nem láttam.de szerintem szinte mind ijesztő,amelyiket kézi kamerával vesznek fel.

ja,és a klasszikus Hitchcock-filmek.

2012. jún. 22. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
A paranormal activity akkor ijesztő ha félsz kicsit a szellemektől és hiszel ebben..de nagyon kell figyelni a részletekre amit először észre sem veszel..
2012. jún. 22. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a Paranormal Activity egyáltalán nem ijesztő, inkább unalmas.

A barlang, Halálos kitérő, Sziklák szeme, Péntek 13, Átok.

Remélem tudtam segíteni. :)

2012. jún. 23. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Átok-on kívül mindet láttam..:D elég jó filmek ajánlani tudom csak.:D
2012. jún. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!