Tudnátok olyan horror filmeket mondani, amelyek igazán ijesztőek? Nem muszáj véres típúsút, hanem pszichot is. Olyanokat amitől nagyon be lehet ijedni.
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 18:22
1/6 anonim válasza:
Számomra a hülye vírusos filmek sokkal ijesztőbbek, mint a horrorfilmek. Ami kicsit elgondolkodós, és csak aztán lesz ijesztő a számodra: Tükrök. Már régebben néztem, de akkor még tetszett.
2/6 anonim válasza:
Emberi százlábú? el gondolkodtat az emberi hülyeségről és undorról..és hogy hogyan tudnak bánni egymással az emberek vagy az anyák az újszülöttjeikkel ha a saját életük a tét..
3/6 M.Kata válasza:
állítólag a Paranormál Activity ijesztő,bár én nem láttam.de szerintem szinte mind ijesztő,amelyiket kézi kamerával vesznek fel.
ja,és a klasszikus Hitchcock-filmek.
4/6 anonim válasza:
A paranormal activity akkor ijesztő ha félsz kicsit a szellemektől és hiszel ebben..de nagyon kell figyelni a részletekre amit először észre sem veszel..
5/6 anonim válasza:
Hát szerintem a Paranormal Activity egyáltalán nem ijesztő, inkább unalmas.
A barlang, Halálos kitérő, Sziklák szeme, Péntek 13, Átok.
Remélem tudtam segíteni. :)
6/6 anonim válasza:
Az Átok-on kívül mindet láttam..:D elég jó filmek ajánlani tudom csak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!