Tudtod egy igazán ijesztős horror filmet mondani?
Figyelt kérdés
nagyon ijesztős horror filmet szeretnék saját tapasztalat alapján!2012. jún. 12. 13:05
1/7 anonim válasza:
péntek 13,paranormal activity (összes része),kaptár
2/7 anonim válasza:
Hangsúlyozom, hogy mindenkinek MÁS az ingerküszöbe, de amik szerintem jók:
- Az átok
- Parajelenségek
- Ismeretlen hívás
3/7 anonim válasza:
A Fekete Ruhás Nőtől én jópárszor beszartam a moziban. Pedig nem horror azért. Jobban is ütnek az ilyen sejtelmes ódon kastélyos filmek amiben nem hullanak a végtagok ezerrel meg stb.
Mondjuk nekem a Paranormal Activity egy vicc volt komolyan mondom, pedig abban is arra utaznak hogy ne mutassunk sok mindent mégis szarjon be a néző.
4/7 anonim válasza:
-Sikoly, Vonat, A kör
-A Halloweent nem ajánlom, egyik részét sem, mert egyáltalán nem ilyesztő.
-A Fűrész meg nem ilyesztő, csak nagyon undorító.
6/7 anonim válasza:
HÍVATLANOK,P2,ELHAGYOTT SZOBA 1-2,LÉLEKSZÁM436,VÉDTELEN GYERMEK,MOTEL 1-2,SZIKLÁK SZEME 1-2,ZSÁKUTCA,GÖDÖR,ÓMEN,stb.stb.
A rettegés háza-The amytivillehorror
7/7 András Bálint válasza:
Én a 39-es ügyet tudom ajánlani.Én nagyon beszartam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!