Tényleg lesz Star Wars 7?
Mikor olvastam a kérdést rögtön eszembe jutott hogy ezt már 2003 környékén is hallottam hogy tervezik, pedig akkor még a Sithek bosszúja sem jött ki.
Szerintem nem is lesz belőle semmi mert Lucas a múltkor mondta hogy nem akar több bőrt lehúzni a témáról. A jogokat meg biztos nem adja el.
Igen, a könyveket tudom, 94 db van ( ebből 2 előkészületben) :) már majdnem mindet olvastam, angolul az összes meg van a gépemen, a filmre voltam kíváncsi. Ja és a Thrawn-trilógia a kedvencem, ha azt leforgatnák filmbe az óriási siker lenne, mert ahogy visszajelzéseket látok, (majdnem) mindenki szerint ez a legjobb...dehát ez van...sajnos
És köszi a válaszokat! :))
- A Disney megvette a Lucasfilmet. Lesz Star Wars 7, sőt még 8. és 9. rész is, mivel ez egy új triológia. J. J. Abrams fogja rendezni.
- Az IMDb szerint -bár ott is meg van említve, hogy még csak híresztelés -Luke, Leia, Han, Lando, C-3PO szerepelni fognak, mégpedig az eredeti színészekkel.
-Állítólag a rajongók által írt könyvekre, történetekre fittyet fognak hányni (Trawn-triológia, Yuuzhan Vong háború stb.). Ám lehet, hogy ötletet merítenek belőlük, pl. lesz benne valami gonosz főparancsnok vagy ellenséges galaxisonkívüliek, bár én 99,9 %-ig biztos vagyok abban, hogy főgonosznak valami Sith-et/Sith-eket fognak valahonnan összeszedni.
- Könnyen meglehet, hogy a 7. rész évtizedekkel a Jedi visszatér cselekménye után fog játszódni, így Luke itt már egy idősödő Jedi Mesterként fog megjelenni. Ez magyarázat lehet arra is, miért az eredeti, mára megöregedett színészek állnának újra a kamerák elé. Nézzétek meg ezt a posztert, sok helyütt látni a neten:
-A cselekményről egyelőre abszolút nem tudni semmit. Sokan félnek attól, hogy valami metroszexuális b*zifilm fog kijönni, de szerintem ez nem nagyon valószínű. Igaz, én anno a 2-3. részben Hayden Christensen-t találtam valami elképesztően nyálasnak Anakin Skywalker, a későbbi Darth Vader (!) megformálására -teljesen jogos az Arany Málna díj - az Obi-Want alakító Ewan McGregor viszont szerintem telitalálat volt. A Disney korábbi alkotásaiból kiindulva (Karib-tenger kalózai, Perzsia hercege stb.) jó képekre és színészekre számítok; ha a filmet elcseszik, az valaszínűleg valami gagyi cselekmény miatt lesz. Bár reméljük, ez nem fog bekövetkezni.
Kamaszként imádtam a Star Wars-t, ma már különösebben nem érdekel, az újabban készült rajzfilmek, animációs filmek a klónháborúkról pedig teljesen hidegen hagynak; de erre most én is kíváncsi vagyok, hogy mit fog alkotni a Disney.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!