Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Körülbelül mikorra lesz kész...

Körülbelül mikorra lesz kész a két új Star Wars film?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Új filmek tudtommal nem lesznek, viszont az eddigi 6 filmet 3D-ben folyamatosan (2 évente) moziba küldik 2012-től.
2011. dec. 14. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
ja a Baljós Árnyak 3D most lesz azt hiszem februárban
2011. dec. 14. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:

indiana jones-t akar lucas,nem sw-t.

mondjuk alapból nem értem,hogy miért nincs a sw-nak már vagy 10-12 része,mikor garantált lenne a kasszasiker.

úgy látszik ez titok.

2011. dec. 15. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:
igazán megcsinálhatná, mert az előző 6 tuti kasszasiker volt...
2012. jan. 2. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:

01:32

ezt én sem értem pedig van egy csomó jó sztori pl. a Darth Bane könyvek, Force Unleashed, KotOR 1-2, TOR

ha azokat is megcsinálnák ilyen látványvilággal annyi pénzt keresnének hogy Lucas 1000 dollárosokat használhatna wc papírnak

2012. jan. 2. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
*01:37
2012. jan. 2. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

1.37 vok.

a bane könyvek nekem is a kedvenceim.

egyébként már több sw-s kérdésnél kiveséztük,hogy ewok macis lucas:),nem menne bele egy sith film leforgatásába,mert kikerülhetetlen lenne a korhatár besorolás.

de mondjuk tényleg érthetetlen,miért nem ad engedélyt több filmre,mikor az összes az első hétvégén/héten behozta az árát,ha jól tudom.

2012. jan. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!