Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy is van ez? Milyen sorrend...

Hogy is van ez? Milyen sorrendben érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

Régen nagyon szerettem a Dr. Who sorozatot. Most újból elkezdeném megnézni, de ahogy keresgéltem találtam még 2 sorozatot: Sarah Jane kalandjai, és a Torchwood.

Ezek mennyire állnak szoros kapcsolatba? Milyen sorrendben érdemes megnézni ezt a 3. sorozatot? Egyáltalán vannak utalások az egyik sorozatban a másikra?

Előre is köszi! :)

2012. jún. 20. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát a sarah jane kalandjaiban 1-2 utalgatás,de azonkívül semmi.nem sok köze van hozzá,azért érdemes megnézni,mert nem rossz.a torchwoodról még nem hallottam.
2012. jún. 20. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenképp szeretném mindegyik sorozatot megnézni a nyár folyamán.

Amúgy a Torchwood-ot most is adja a tv valamelyik csatornán, Űrlényvadászok címen.

2012. jún. 20. 21:05
 3/5 Mars1998 válasza:
86%

A sarah Jane kalandjaiba vannak utalások és egy-két részbe a Doki is feltűnik,igaz ez a sorozat egy könnyebb hangvételű,gyerekeknek szóló sorozat!

A Torchwood teljesen önnáló sorozat csak pár utalás van és feltünik pár részbe Martha Jones a Doktor régebbi utitársa.

A Torchwood inkább felnöteknek szól!

2012. jún. 23. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták...Am a Sarah Jane-t már befejezték Lizbeth halála miatt :((((( De elég sok utalás esett a Dokira.A Dw(DoctorWho?)-ban megtudjuk azt is hogy hogyan,ki,miért alapította meg a Torchwoodot és bár TW3(torchwood) csak egyszer de az első TW bukását is bemutatja a DW.De ha nézted régen a DW-t akkor ezt te is tudod,Sarah Jane-ben szerepel a 10.Doki meg a 11.Doki is.És Sarah Jane is szerepel kétszer a DW-ben.
2013. szept. 28. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
2018. máj. 25. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!