Irna valaki ilyen kemény horrort vagy thriller filmet?
Figyelt kérdés
Texasi láncfűrész
Barlang
Rettegés háza
2009. júl. 6. 12:20
2/9 anonim válasza:
A fűrész tényleg jó..
Bárányok hallgatnak, Kör, Végső állomás (az utóbbi kettő kicsit vicces, de néhány jelenettöl voltak álmatlan éjszakáim)
L/17
3/9 anonim válasza:
Ha igazi brutál hard horrort akarsz, nézd meg a Motel 2-őt vagy a Fűrész sorozatból a 4.-et. Valaki már írta a bárányok hallgatnak c. filmet, mestermű az is. Ajánlom a folytatásait, a Hannibalt illetve a Hannibal ébredését.
5/9 anonim válasza:
van még egy jó horror, 1 hétig rettegtem tőle a sötétben XD
az a címe: Ők (nem túl fantáziadús cím)
7/9 anonim válasza:
látom elég jó horrorokat írtak de sztem még a doom meg a kaptár 1, 2, 3 meg a tükrök(ettől északa nem mertem belenézni a tükörbe:D) című filmek is nagyon jók
8/9 anonim válasza:
Tükrök,Árvaház,Feltámadás,Boncasztal...egy kis google segíthet,nem hiszem ennyire lusta vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!