Trónok harca 2. évadát elkezdem nézni ugy hogy az 1. nem láttam vágni fogom a dolgokat?
Figyelt kérdés
Elsőt elkezdtem első 3 részig néztem annyira nem kötött le de akkora rajongo tábora van a filmnek hogy újra kezdeném de már a 2.évaddal2012. jún. 19. 22:29
1/4 anonim válasza:
Nem hinném, érdemes lenne az 1.-vel kezdeni.
2/4 anonim válasza:
Nem sok értelme lenne. Ha az első három rész nem kötött le, akkor nem fog a 2. évad eleje sem. Csak úgy érdekes, ha tudod mi az előzmény. Egyébként meg csak azért, mert nagy a rajongótábora, nem kell nézned. Nem vagyunk egyformák. Nézz olyat, ami tetszik.
(Bár úgy az 5. részig nekem is kicsit uncsi volt, aztán indult be, és most már imádom.)
3/4 anonim válasza:
Nézd csak szépen elejétől, egy történet! ;) Vagy tudod mit? Jobbat tudok, olvasd el könyvben, sokkal jobb! :D Az első évad még úgy, ahogy könyvhű, de a második már eléggé eltér. :/
4/4 anonim válasza:
Nem Barátok közt, hogy a 1685.-ik rész és a 1742.-ik között nincs lényeges különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!