Aki látta már a Fairy tail cimű animét, a végén ősszejőn Lucy és Natsu?
Figyelt kérdés
Mert nagyon tetszik ez az anime de ősszejőnnek??2012. jún. 17. 20:01
21/37 A kérdező kommentje:
mongyuk aziss elmegy :$$ :DD
2012. okt. 13. 20:29
22/37 anonim válasza:
Ez egy SPOILER .Senkiinek sem ajánlom de aki akarja nézze meg . Én sajnos épp 4 perce néztem meg de hát az ilyet muszáj továbbadni: [link]
23/37 anonim válasza:
Ez vagy a mozifilmből van (amin nem csoda , hisz side story és direkt belerakhatják) vagy megint 1 fanszarság ..
24/37 A kérdező kommentje:
Húúúú ez lázba hozot :$$ remélem nem fanmajmok csinálták és tényleg lesz ilyen :DDD háááá :D kősziihogy továbbadtad :D
2012. okt. 28. 18:38
25/37 anonim válasza:
Ha tényleg lessz is az a Mozifilmben , ami 1 side story .. filler szóval..
26/37 A kérdező kommentje:
szóval ? :[:/
2012. okt. 28. 18:50
27/37 Skoroline válasza:
a képeket fan csinálta, a filmben csak meg fogja ölelni Lucy-t :)(bár sokan mondják, hogy lesz pár NaLu rész a filmben, de ezek csak olyan információk amik nem 100%-osak). Visszatérve meg Erzá-ra és Gerard-ra, aki nézi a mangát, jó pár képet láthatott már róluk.
28/37 Vida válasza:
Hát nem tudom....Én személy szerint a Gray+Erza párosnak örülnék!! *.* :) <3 De én sem hiszem hogy ilyen műfajú animében összejönne akárki,akárkivel.
29/37 anonim válasza:
Natsu x Lucy, Gray x Juvia, Gerard x Erza, Gazille x Levy, Elfman x Evergreen !!! :) (az utolsó és a 3. páros már eléggé jól halad :DD )
30/37 anonim válasza:
miaz hogy nem jön össze senki senkivel?? Akkor mi az a Visca x Alzack páros ottan?? :DDDDD xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!