Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megtudnátok mondani melyik...

Megtudnátok mondani melyik filmje meryl streepnek?

Figyelt kérdés
nem teljesen emlékszem rá de azt hiszem egyzser elutazott és megtetszett neki egy ház megvette és felújjították páran de többre nem emlékszem

2012. jún. 17. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez nem a Távol Afrikától-ban volt? Lehet tévedek régen láttam azt a filmjét, de mintha abból rémlene ilyen.
2012. jún. 17. 18:37
 2/12 A kérdező kommentje:
nem, de azért köszi egy újabb filmről van szó de az se bisztos, hogy meryl streep játszik benne elbizonytalanodtam de szrintem ő
2012. jún. 17. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
A Szív dallamai? :)
2012. júl. 22. 21:47
 4/12 A kérdező kommentje:
nem de azért köszi :D
2012. júl. 23. 00:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Féltékenység
2012. aug. 11. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen bonyolult
2012. aug. 11. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
a Szív dallamaiban volt felújított háza :D másba nem :D
2012. aug. 26. 23:33
 8/12 A kérdező kommentje:
akkor nemtudom mostmár lehet nem ő volt benne de úgy emlékszem. asszem egy panel szerű házban lakott és a mellette lévőben ordibáltak és már nagyon megunta ezért elment egy útra ahol aztán meglátta a házat és egyből beleszeretett. elkezdték felújjítani de idő közbw néha omladozott meg ilyenek. aztán a végefelé mikor kiment az erkélyre ott integetett egy bácsinak de az sosem intett vissza ja és a bácsi mindig virágott vitt vmi emléknek. hát én erre emlékszek nem biztos h ő játszik benne de nekem ő ugrott be
2012. aug. 29. 00:22
 9/12 anonim ***** válasza:
hát én az összes meryl streep filmet láttam kezdve a Julie-tól 71ből a hope springs-ig de nem ugrik be:-) igaz van amit csak egyszer láttam, de sztem nem ő a főszereplő. glenn close nem lehet? mert vele gyakran keverik
2012. aug. 29. 13:41
 10/12 A kérdező kommentje:

nem nem ő volt de azért köszi :D

amúgy a leírás alapján se ismerős?

2012. aug. 29. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!