Kerestem már pár helyen egy filmet de sehol nem találtam, megtudnátok mondani, hogy mi a címe?
Szeretnék megtalálni egy filmet, amit még régen láttam az HBO-n. Harcosokról szólt, akik bekerűltek egy showműsorba. Mindegyikük egy helyen lakott, egy nagy távoli helyen. De a kéró elég faintos volt és nagy. Mindig kettesével ellettek osztva és párbajozniuk kellett egymással. Napközben edzettek a következő párbajra, amik között azthitem napok is elteltek...
Aztán kiderűlt, hogy a játék vezetője valójában gonosz és egy szerkezetet talált fel, amivel ha visszanézte a legjobb harcosok párbaját, elnyerhette tudásukat. Csak a fejére kellett rakni egy szerkezetet és egyből tudta, hogy azok a harcosok mit fognak reagálni, hogyan fognak mozogni, ütni, védekezni ...stb, így könnyen leverhette őket annak ellenére, hogy nem túlzottan tapasztalt harcművész...
Végülis valamilyen kívűlálló női ninja mentette meg őket akinek a mozdulatait nem tudta kiszámítani az öreg, mivel ő nem volt benne a "játékban", így kamerával sem lett felvéve verekedés közben és a gépbe sem lett belekalkulálva a tudása. Azthiszem ez a nő, az egyik harcos testvére és ezért indult a keresésére, vag valami ilyesmi ..kerestem már pár helyen de sehol nem találtam, bocsi.
Dead or Alive - Élve vagy halva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!