Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Twilight...

Mi a véleményetek a Twilight / ALkonyat filmről?

Figyelt kérdés

mert én imádom :)

és igaz, hogy a főszereplők nem a legszebbek, de épp ezért jó nekem a film :)

meg mert van benne romantika, akció, izgalom... :)

2009. júl. 5. 10:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Számomra nézhetetlen, gagyi film.
2009. júl. 5. 10:46
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Még nem láttam, de biztos jó, mert mindenki úgy odavan érte.
2009. júl. 5. 10:55
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Maga a film sztem nézhető, de lassan kezdem megutálni a rajongók miatt, nem igaz, hogy minden nap van egy twilightos kérdés...
2009. júl. 5. 11:19
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
hát.. szerintem nézhető film.. egyszer-kétszer.. de aki mindennap megnézi az túlzás.. azért vannak oda érte mert "jaaaj Edward Cullen decukíí..." mondjuk Bella figurája nekem túl flegmára sikeredett.. egyáltalán nem oda illő.. és ahogy néha tud nézni úristen.. na a másik része: magyar szinkron.. először feliratosan néztem meg, utána szinkronnal is elkezdtem de 3percig bírtam.. nagyon el lett cseszve.. :S
2009. júl. 5. 11:36
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Szinkron nálam is kivágta a biztosítékot...Úgyhogy a többi részt is csak eredetiben fogom megnézni.

Egyszer-kétszer megnézhető:)

Amúgy meg előbb-utóbb ez a film is lefog futni.

2009. júl. 5. 11:51
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Őszintén szólva nekem nem tetszett, mert az eredetileg jó alaptörténetet megint sikerült leönteni azzal a bizonyos hollywood-i cukormázzal, amit annyira utálok. A könyvhöz képest túl nyálasra és durván hatásvadászra sikerült, a "megható" jeleneteken pedig rendre sikerült elröhögnöm magam. :P Nem biztos, hogy meg fogom nézni a második részt.
2009. júl. 5. 12:36
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nagyon tetszett a film...először az eredetit néztem meg, most meg van a szinkron is de nah...maradjunk abban, hogy az eredeti sokkal jobb.
2009. júl. 5. 14:53
 8/14 A kérdező kommentje:
de mi a gond a szinkronossal ???
2009. júl. 5. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Én IMÁDOM..:)(L)
2009. júl. 5. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Szinkronos: NÉZHETETLEN! Szörnyen lettek összeválogatva. Mindenki túl magas, vagy fiatal hangot kapott...
2009. júl. 12. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!