Kedvenc leszbikus filmetek?
I can't think straight. Lefoglalja az embert, nem az a tipikus 1,5 órás "végigülöm aztán örülök magamnak" stílusú film. :D Szórakoztató.^^
Bloomington. Érdekes történet, egyáltalán nem sablonos.
The four faced liar. Kellemes kis film unalmas délutánokra. :D
A tengerészgyalogos(a marine story)
A tornász(the gymnast)
Mindkettőt Ned Farr rendezte Dreya Weber főszereplésével. A tornász kicsit nehezebb film, de mindkettőben központi szál a leszbikusság. Nem a testiségen van a hangsúly, inkább fejben zajlanak a nagy események. A tornász elsősorban a coming outról szól, a tengerészgyalogos pedig hétköznapi akadályokról, hetero barátnők kezelése, önmegtartóztatás, effélék.
Loving Annabelle-t semmiképp ne hagyd ki. :)
Űber romantikus! :)
Ja én nem tudom hallottatok-e már erről a internetes sorozatról. Én imádom, kell hozzá egy kis angol tudás.
Itt a youtube csatornája:
http://www.youtube.com/user/OutWithDad
és van fészbuk oldala is:
Általában havonta 1 max 2 epizódot adnak ki.
:)
előző voltam
21/L
Sorozatokkal hogy állsz?:)
South Of Nowhere, nem mai darab, de imádnivaló, bár sajnos leállították a konzervdobozok kérésére, mert este 9-kor sugározták, és ez a szülőknek "korán" volt. Ha érdekel, ezen az oldalon megtalálod, feliratokkal együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!