Mint Effy a skinsben?
Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg belehülyülhet valaki a szeretetbe?Úgy mond belebetegszik annyira szeretik egymást?!2012. jún. 15. 19:10
1/4 anonim válasza:
Effy nem a szeretet miatt "hülyült" meg,hanem maga a kötődés érzés gyengítette meg.Mert már ahogy a sorozatban is volt kiskorában zaklatták ezek a valakik a fejében,magyarán valami mentális betegsége volt.És az,hogy szerelmes lett csak még jobban elgyengítette és ezért.Amúgy ha belebetegedni nem is lehet,de ki tud nagyon készíteni.Persze ez csak az én véleményem.
2/4 anonim válasza:
szerintem bele lehet. de ő nem ezért. eléggé mentális betegsége volt ott, nagy küzdelmeket kellett lenyomni az agyában. meg az is bezavarta, hogy nem tudta kit válasszon Cook-ot vagy Freddie-t. Cook-hoz is eléggé kötődött, őt sem tudta elengedni, Freddie viszont meg már nagyon megszerette az idők során, így Effy teljesen tehetetlen volt. szerintem ebbe hülyült bele
3/4 A kérdező kommentje:
én 2 éve, most kezd felfokozódni bennem a megőrülés. tényleg. lehet valami tini szarság. de annyira szeretem, 2 éve. semmi nem volt még, és épp ez.. ezaz
2012. jún. 17. 22:20
4/4 anonim válasza:
velem is ugyan ez van. lehet tini szarság, de nem fog elmúlni. akarok valakit, de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!