Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretted a Bolondos dallamok-at?

Szeretted a Bolondos dallamok-at?

Figyelt kérdés

nem az újjabb verziót hanem még az eredetit!!

(főleg az 1940-es években készült részeket :-)

kedvenc szereplőd?

2012. jún. 14. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Dodó kacsa volt a kedvencem. Tapsi Hapsit pedig mindig is rühelltem. Cucu malacot is szerettem, aranyosan dadogott.
2012. jún. 14. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon szeretem!

Úgy vélem a Bolondos dallamok még ma is verhetetlen és amilyen irányba ma a rajzfilm készítés megy már nem is lesz konkurenciájuk.

Az abszolút kedvencem Tapsi Hapsi, nem akad ellenfele :D

De Szilveszter, Csőrike, Rissz-rossz Szem, Taz, Dodó kacsa, Elmer Fudd, Gyalogkakukk és Prérifarkas is mindent visznek.

A Looney Tunes mellett még nagy kedvencem a Tom és Jerry, ill. Micimackó és barátai :)

Ezeket a már legendássá vált karaktereket, mint ahogyan eddig sem, úgy ezután sem fogja semmi lemosni a színről, még a dédunokáink is ismerni fogják őket. Ma már nincsenek is új rajzfilmhősök, a régiek viszont tényleg örökzöldek, hiszen így 70 év távlatában még mindig aktuálisak ;)

2012. jún. 14. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen még most is.
2012. jún. 15. 07:30
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Én nem szerettem (most meg falra is mászom tőle)... Tök egyforma minden rész. Annál már csak a Scooby Doo rémesebb.
2012. jún. 15. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Én nem szeretem, Bugs Bunnyt kifejezetten rühellem, nálánál már csak Tweety-t jobban. (Bocs az angol nevekért, gyerekkoromban angol nyelvű CN-en találkoztam velük először.)

Na jó, Sylvestert valamennyire elviselem, de a Tiny Toons szerintem sokkal jobban.

2012. aug. 26. 13:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik etalon mese! Egyedül talán az Ed, Edd és Eddy-t meg a Tom és Jerry-t bírtam jobban. Dodó kacsát különösen imádtam mert ő volt az összes közül talán a leghülyébb :D. De Tapsi Hapsi, Elmer Fudd, Cucu, Szilveszter és Csőrike, Gyalogkakukk, Prérifarkas, Taz, Marvin, Speedy Gonzalez, Rissz-Rossz Szem is jó volt! Az összes szereplője jól kitalált. Igaz sok poén egyforma, de azok úgy vannak körítve, hogy mégis totál másnak tűnik. Egyszerűen csak megnevetteti az embert és ennél nem is kell több!
2012. okt. 3. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
28%

Ötödik vagyok, a Tom és Jerryt én sokkal jobban szeretem, de abból is csak a régit. Ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=I3ztvPnen4k

Van az újabb, ahol Jerrynek olyan csúnya grimasza, Tomnak meg csúnya szemöldöke, és így kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=vR6yBp--V0c&feature=related

Ezt nem szeretem, és a Tom & Jerry Kid Show-t sem.

2012. okt. 4. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon szeret(t)em, Elmer Fudd és Pepe Le Pew a kedvenceim :) Az új részekben nem tudom, mit műveltek dodóval, de amennyire kellemesen hülye volt, most legalább annyira irritáló. Talán ezeket a jó tulajdonságait átadták Lolának, mert ő a régi részekben jellemtelen volt, és ha valaki azt mondta volna, hogy soroljam fel a szereplőket, őt tuti kifelejtetem volna.

Csak így zárójelben... mondom zárójelben...! (Na végre... Tehát így zárójelben megemlíteném, hogy nagyon tetszik, hogy minél újabb évadokat készítenek (Tiny Toons, SzuperDod, Baby Bolondos Dallamok, Együtt a csapat), annál több utalás van az előzőekre, és ezek az áthallások nagyon viccesek tudnak lenni. Mondok egy példát: A Baby Bolondos Dallamokban Dodó azzal ijesztgette a többieket, hogy éjszaka árnyékbábozott. Tapsinak a plafonra árnyékolta Elmer Fuddot, mire Tapsi azt mondta: "Nem tudom mi ez, de kizárt, hogy valaha is megijedjek tőle...")

2013. júl. 25. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

Ja igen, a Tom és Jerryt pedig, ha megöltök sem szeretem. Jó lenne, vicces lenne, kettő dolog irritál benne:

1) Tom - attól - függetlenül, hogy ő cukkolja-e Jerryt vagy nem - mindig kikap. Irritáló.

2) Nem bírja a gyomrom. Az eszeveszett, részről részre zajló kergetőzéstől hányingerem van... :/

2013. júl. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!