Mi ennek a filmnek a címe? Ezt meg szeretném nézni.
Figyelt kérdés
Légyszi, segítsetek! Csak belepillantottam úgy egy órája, azt se tudom, melyik csatornán volt, mert úgy alakult, hogy nem tudtam megnézni. Annyit láttam belőle, hogy egy csajnak képzeletbeli szerelme van, és a pasi mondja neki, hogy több nőnek is ő a képzeletbeli szerelme...
Azóta sztem már vége, már végignéztem a neten az összes csatorna műsorát... Légyszi segítsetek :)
2012. jún. 12. 19:33
2/8 A kérdező kommentje:
megnéztem a trailert, nem ez az, de azért köszi... várom a további ötleteket!
2012. jún. 12. 19:45
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, ez sem az... Tudom, hogy a pasi a képzeletbeli, mert ez a mondat hangzott el tőle: "Csak nem képzeled, hogy egyedül te találtál ki engem?" ...
2012. jún. 12. 20:12
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez volt...
2012. jún. 12. 21:05
8/8 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, mert abban az időpontban az volt talán a Film+-on, de hát ahogy ismertetőket olvasgattam, az se nagyon arról szólt. De lehet, hogy az volt...
2012. jún. 14. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!