Szerintetek melyik a legrémisztőbb horrorfilm?
Figyelt kérdés
Horror függő ismerősömnek kéne amivel le tudom nyűgözni :D2012. jún. 11. 21:30
11/14 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyon tetszett az Eden Lake. Ajánlottam is pár ismerősömnek és elmondom hogy az egyik srác már annyira parázott a végén csak azt mondogatta hogy kapcsolják már ki szóval nem rossz :D
12/14 anonim válasza:
Hűha..én írtam az Eden Lake-eset..hát most olvasgattam egy kicsit a Vomit gore trilógiáról és elakadt a szavam..nagyon brutális szóval amit én ajánlottam az ehhez képes hagyján..sztem az ismerősöd kezdje vmi "bemelegítéssel" (pl. nézze meg az Eden lake-et) és csak utána vágjon neki ennek a Vomit gore-nak :D
13/14 anonim válasza:
valaki tud nekem valami letöltési/ online filmnézős linket a Vomit gore-ról? köszi
14/14 anonim válasza:
tegnap küldtem neked linket,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!