Szerintetek Nóra terhes? (Barátok Közt)
Juj, utolsó! :D
Remélem, hogy valahogy a Mikitől terhes, szerintem az lenne a nagyobb csavar, de akkor felmerülne, hogy a Miki és a Nóra hol és mikor bújtak össze... Szóval ezt SAJNOS kizárhatjuk. Pedig tök jó lett volna, én nem szeretem a Nórát meg az Attilát együtt.
egyébként van egy sejtésem, hogy hogy alakulhatna/fog alakulni az egész sorozat:
A Nóra és az András összejönnek, a Juli és az Ati is újból együtt lesznek, a Miki facér még mindig, de nem sokáig, mert összejön a Zsófival, a Zsolt összejön a.... Gizivel?! A Vili bá' a Bözsi mamával, az Aliz az Ádámmal, a Kinga a Gézával, A Linda-Peti és a Hanna-Balázs párosok lehet, hogy maradnak, de az is lehet, hogy Hanna összejön a Petivel, Linda a Balázzsal, de szerintem nem.
Nos, elég nagy fantáziám van, de végülis így illenének össze a párok (szerintem).
Amúgy, véleményem szerint, Attila vagy kimegy Dubai-ba Julihoz, vagy Juli bevallja az Andrásnak, hogy az Attilát szereti és visszajön Budapestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!