Barátok közt-Nóra félig roma. Ezt most komolyan miért kellett?
Figyelt kérdés
ha vannak ebben az országban olyanok,akiket hátrányosan megkülönböztetnek,azok nem a romák.meg ez a bőrszínes dolog is...nem mondom,hogy nincs kivétel,de én ha utálok valakit,akkor azt nem a bőrszíne miatt.szerintem fölösleges volt ilyet tenni a barátokköztbe,azt hittem,hogy az eddigieknél már nem lehet hányadékabb...2012. jún. 5. 21:34
1/11 anonim válasza:
Ja ma éppen kajáltam és anyám nézte a barátok köztöt...úgyhogy én is passzív barátok közt néző lettem..de mekkora sz*r ez? :D
2/11 anonim válasza:
Miért? Mi történt? Én már jó pár éve nem nézem.
4/11 anonim válasza:
Varga Izabella, a színésznő is az.
Ezt már régen sejteni lehetett. Nézd meg, arca, haja, külsőleg valóban annak látszik. És a történet szerint intézetben nőtt fel.
5/11 anonim válasza:
De hisz ezt már régen is tudtuk vagy nem? xD
6/11 anonim válasza:
Szerintem is jó pár éve is volt erről szó a sorozatban. Most miért vették elő ugy mintha senki nem emlékezne rá?nem néztem egy ideje, nem tudom hogy éppen hol tartanak
7/11 anonim válasza:
Hogy érted hogy elővették újra tegnap néztem és semmi erre utalót nem hallottam vagy csak annyira nem figyeltem. Engem nem zavar. Nincs abba semmi ha valaki Romániába születik.
8/11 anonim válasza:
Nóra nyüstöli szegény Timikét, hogy neki mindenben elsőnek kell lennie, mert csak akkor fogadják el. Mert a nagyapa (Nóra apja) roma volt, ő maga is szenvedte ennek a hátrányait. Nézd meg a videót az RTLMoston. (MS Silverlight Player kell hozzá).
9/11 A kérdező kommentje:
persze,a havi többszázezres segély aztán nagy szenvedés.
a Nóra lányán pedig nem látszik,hogy lenne benne cigány vér.
2012. jún. 7. 14:22
10/11 anonim válasza:
Kit érdekel,hogy félig az?Jól játsza a szerepét és ez a lényeg!Amúgy meg a BK igenis jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!