Szerintetek kaphat Oscar díjat az éhezők viadala, plussz josh hutcherson meg jennifer lawrenece az alakításukért?
Csak mert nekem az Éhezők Viadala a kedvenc filmem és
Josh Hutcherson illetve Jennifr Lawrence lett a kedvenc szereplőim és szerintem megérdemelnék csak hát...
Csak azért, amiért neked kedvenced, még nem biztos:D
Szerintem ez sovány érv lenne a zsűrinél:D
Igen, sokan megérdemelnék csak hát... üzlet
Nem valószínű, hogy kap.
De az Oscar-díj semmit nem jelent. Valóban csak üzlet, nem igazi elismerés. A kisebb díjakban jobban meg lehet bízni és értékesebbek is.
Amúgy Josh kaphatna szerintem, megérdemli, de nem most, 2-3 év múlva kap szerintem, de valami komolyabb filmben is szerepelni kéne, nem a vígjáték vonalat kéne erősíteni.
Ezért a filmért biztosan nem jelölik majd Jennifer-t, de hamarosan tuti hogy a kezébe kerül ha így ível a karrierje felfelé.
Mellesleg 1990-ben született és 2011-ben már jelölték is Oscarra.
Szerintem hívd föl a bizottságot, hogy vegyenek be az értékelésbe, mert te aztán nagyon vágod a témát.:D Egyébként lopott szöveg nem áll jól. :P
Peace!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!