A Grimm című sorozatban mit alakít a nyomozók főnöke? +kép
Az aki a rendőrök sajtósa, de mindig a rosszakkal üzletel? Egy grimm, vagy egy "teremtmény"? Kép
Tuti vmi fajzat...
Sehol nem találtam rá utalást,valószínűleg meglepinek tartogatják,egy nagy durranás keretében!
Augusztusban. Legalábbis eredeti nyelven. Én nem is bírtam nézni a szinkront, Nick magyarhangja annyira béna.
Ajánlom neked is a feliratot.
SPOILER:
Az utolsó részekben említették a hét nemesi családot, valószínüleg ezek közül az eggyiknek a tagja. Erre utal az is, hogy amikor a leszámolás volt az unokatestvérével meg azzal a szolgával, akkor is valami ilyesmiről volt szó. Illetve a Adalind meg az anyja (a két hexenbiest) neki dolgozik, azokról meg kiderül, hogy előszeretettel keresnek valakit aki hatalommal bír, és ahhoz nagyon hűségesek, a többieket viszont átvágják.
A nemesi családok szövetségben állnak a Grimmekkel, illetve inkább valami uralkodó-vazallus viszonyuk lehet. Mondjuk Nick elég szépen bemutatott nekik amikor segített a rókacsajnak és Monroenak bújtatni az ellenállást... szóval szerintem nem leszenk puszi-pacsi pajtások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!