Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Grimm című sorozatban mit...

A Grimm című sorozatban mit alakít a nyomozók főnöke? +kép

Figyelt kérdés

Az aki a rendőrök sajtósa, de mindig a rosszakkal üzletel? Egy grimm, vagy egy "teremtmény"? Kép

[link]

2012. máj. 30. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Tuti vmi fajzat...

Sehol nem találtam rá utalást,valószínűleg meglepinek tartogatják,egy nagy durranás keretében!

2012. máj. 30. 16:05
 2/7 anonim válasza:
Valami nagy gonosz méghozzá. Többször szólították a teremtmények "Uramnak", meg felsőbbrendűként kezelik. Alig várom, hogy kiderüljön, Ő a kedvencem az egész sorozatban. :)
2012. máj. 31. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
A 2. évadot ősszel adják?
2012. máj. 31. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Augusztusban. Legalábbis eredeti nyelven. Én nem is bírtam nézni a szinkront, Nick magyarhangja annyira béna.

Ajánlom neked is a feliratot.

SPOILER:

Az utolsó részekben említették a hét nemesi családot, valószínüleg ezek közül az eggyiknek a tagja. Erre utal az is, hogy amikor a leszámolás volt az unokatestvérével meg azzal a szolgával, akkor is valami ilyesmiről volt szó. Illetve a Adalind meg az anyja (a két hexenbiest) neki dolgozik, azokról meg kiderül, hogy előszeretettel keresnek valakit aki hatalommal bír, és ahhoz nagyon hűségesek, a többieket viszont átvágják.

A nemesi családok szövetségben állnak a Grimmekkel, illetve inkább valami uralkodó-vazallus viszonyuk lehet. Mondjuk Nick elég szépen bemutatott nekik amikor segített a rókacsajnak és Monroenak bújtatni az ellenállást... szóval szerintem nem leszenk puszi-pacsi pajtások.

2012. júl. 2. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kaszás
2012. szept. 16. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen Renard egy herceg, bár részben fattyú is azt hiszem, mert egy hexenbiest meg egy nemesi sarj a szülei
2012. nov. 20. 20:35
 7/7 anonim válasza:
Félig herceg és félig boszorkányszörny.A király megcsalta a királynét egy boszorkányszörnnyel és a királyné elüldözte a nőt a fattyú gyerekkel és így került Portlandbe a "nyomozó".
2013. aug. 11. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!